Divarcı, şafakta Toptancı Hali’ne gitti, ‘hal’den anlarız’ dedi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı, şafakta Toptancı Hali’ne gitti, ‘hal’den...

Divarcı, şafakta Toptancı Hali’ne gitti, ‘hal’den anlarız’ dedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Şubat 2019 Cumartesi - 11:19Güncelleme: 24 Şubat 2019 Pazar - 13:57
Divarcı, şafakta Toptancı Hali’ne gitti, ‘hal’den anlarız’ dedi

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Toptancı Hal esnafını ziyaret etti. Günün ilk ışıklarında gerçekleşen ziyarette Divarcı, yaşanan sıkıntıları çözmek üzere görev istediklerini söyleyerek, “Biz hal’den anlarız” ifadesini kullandı.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, şafakta Toptancı Hali esnafını ziyaret etti. “Halden anlayan Başkan” sloganları karşılanan Divarcı, Pamukkale'ye yapacakları yatırımlarla ilçeyi Türkiye’de örnek bir bölge haline getireceklerini söyledi.

Üreten, ürettiği ile sofradaki ekmeği büyüyen bir Pamukkale'yi birlikte inşa edeceklerini belirten Divarcı, “Tampon çözümler değil, kalıcı ve kazandıran çözümlerle karşınızdayız. Esnafla, halkla bir arada olmak bizim belediyecilik anlayışımızın temeli. O nedenle bütün Pamukkaleli hemşehrilerimizi derman belediyecilikle tanıştırmaya geliyoruz” diye konuştu.

" HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

Meyve ve sebze fiyatlarındaki değişkenlikten şikayet eden hal esnafının, "Üretim maliyetlerindeki artış etiketlere yansıdı. Bunun da faturası biz hal esnafına kesildi" yakınmasına Divarcı, tarım alanındaki projelerini anlatarak yanıt verdi.

Sohbetin ardından “hayırlı işler” temennisinde bulunan CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, patates vesoğan taşıyan esnafa yardım etti.