Divarcı: İnsana dokunan projelerle geliyoruz – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: İnsana dokunan projelerle geliyoruz

Divarcı: İnsana dokunan projelerle geliyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Mart 2019 Pazar - 12:47Güncelleme: 17 Mart 2019 Pazar - 12:47
Divarcı: İnsana dokunan projelerle geliyoruz

Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, seçim çalışmaları kapsamında Pamukkale İlçesi’nin Cankurtaran Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde Cankurtaran halkı tarafından çiçeklerle karşılanan Ahmet Divarcı'nın ziyareti büyük ilgi gördü.

'Ekmeğinizi Büyütmeye Geliyoruz'sözleri ile konuşmasına başlayan Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın ekonomiye katkı sağlayacak projelerini mahalle halkı ilgiyle dinledi. Cankurtaran Mahallesi’nin Denizli’nin göz bebeği olduğunu söyleyen Divarcı, kendisini karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek, Cankurtaran’ın hak ettiği değeri alacağına ve yalnızca seçim önü değil her zaman yanlarında olacağına söz verdi.

 

"İNSANA DOKUNAN PROJELERLE GELİYORUZ"

Şu an belediyeyi yönetenlerin insanlardan uzak, makam odalarında şaşalı bir yönetim tutumu sergilediklerini ve birbirleri ile hizmet için değil mega proje yarışına girerek kendilerini düşünmekten başka bir şey yapmadıklarını kaydeden Divarcı, bu anlayışı yıkarak halkın yanında olan bir başkan olacağını vurguladı. Divarcı, şöyle devam etti:

"Biz Pamukkale ilçemizin ve Cankurtaran Mahallemizin gerçeğini biliyoruz. Pamukkale deyince kimileri traverteni, kimileri kırmızı suyu, kimileri de rantı görür. Ancak biz ilçemize baktığımızda Gözleri, Aktepe’yi, Akdere’yi, Fesleğen’i, Güzelköy’ü kısacası 68 mahallemizin tamamını görüyoruz. Burada insanımız ekmeğini büyütecek projeler bekliyor. İnsanımız çaresiz ve ekonomik şartlar altında eziliyor. Peki bu sorunların üstesinden gelebilmek mümkün mü? Evet mümkün! İşte bu amaçla Kadın Emek Pazarı (KEP), Köylü Üretici Pazarı (KÜP), çiftçiye destek, çocuklarımıza aydınlık gelecek, turizm gibi onlarca insana dokunan projelerle geliyoruz."

Mahalle halkı ise, mevcut yönetimin kendilerini hiçe saydığını, geride bırakılan 5 yılda Cankurtaran’da insanların hayatına dokunan hiçbir proje yapılmadığını, “Cankurtaran için projeniz var mı” diye sorduklarında “Listemizde buraya yatırım yok” cevabı aldıklarını söyledi ve Divarcı’ya destek olacaklarının ifade etti.