Denizli CHP yol haritasını çiziyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Denizli CHP yol haritasını çiziyor

Denizli CHP yol haritasını çiziyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2018 Cuma - 11:48Güncelleme: 14 Aralık 2018 Cuma - 21:58
Denizli CHP yol haritasını çiziyor

CHP’nin yerel seçimde Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkarmayıp, İYİ Parti’yi destekleme kararının il örgütünde yarattığı şokun atlatılmasına ve bundan sonrası için yol haritası çizilmesine çalışılıyor. İl Başkanı Mahir Akbaba başkanlığında dün akşam geniş katılımlı bir toplantı düzenlenerek, ne yapılması gerektiği tartışmaya açıldı.

CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın açıklanması ve Denizli’de CHP’nin aday çıkarmayacağının deklare edilmesinin ardından Ankara’ya giden İl Başkanı Mahir Akbaba, Genel Başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Seyit Torun ile görüştü. Akbaba, henüz detayları açıklanmayan bu görüşmeden sonra Denizli’ye döndü.

Akşam saatlerinde de CHP İl Binası’nda geniş katılımlı bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Pamukkale ve Merkezefendi ile bazı ilçelerin başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ve eski il başkanları katıldı. Toplantıda bundan sonra ne yapılması gerektiği tartışıldı. Gece geç saatlere kadar süren toplantıyla ilgili İl Başkanı Akbaba’nın bugün bir açıklama yapması bekleniyor.