CHP’nin aday çıkarmayacağı haberlerini yalanlıyordu,şimdi sessiz – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’nin aday çıkarmayacağı haberlerini yalanlıyordu,şimdi sessiz

CHP’nin aday çıkarmayacağı haberlerini yalanlıyordu,şimdi sessiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2018 Cuma - 00:24Güncelleme: 14 Aralık 2018 Cuma - 00:24
CHP’nin aday çıkarmayacağı haberlerini yalanlıyordu,şimdi sessiz

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinin Denizli’de aday çıkarmayacağı haberlerine 1 Aralık’ta “AK Parti aklı” şeklinde açıklamalar yaptı. CHP iddia edildiği gibi adat çıkarmadı, o da şimdi sesini çıkarmamayı yeğliyor.

Ankara’nın kulislerini iyi takip eden usta gazetecilerden Muharrem Sarıkaya 15 ve 30 Kasım’da, Deniz Zeyrek de 5 Aralık’taki köşe yazılarında, Ankara’nın CHP’ye bırakılması durumunda Denizli’de de CHP’nin aday çıkarmayıp İYİ Parti’yi destekleyeceğini yazdı.

D20haber.com ve Denizli’de yayın yapan bazı internet haber siteleri de bu yazarları kaynak gösterip iddialar Denizli gündemine taşıdı. O haberleri CHP Milletvekili Teoman Sancar yalanlayıp, “Denizli'de 2014 yılında çok az bir oy farkıyla kaybettik seçimi. Seçimi çok az bir oyla kaybetmiş bir partinin Denizli gibi önemli bir metropolde aday çıkarmayacağını ortaya atmak, AK Parti aklıdır. Yakın zamanda herkes adayımızı görecek” açıklamasını yaptı.

CHP ADAY ÇIKARMADI, SANCAR’A SÖYLEYECEK SÖZ KALMADI

Ancak, başkent kulislerinden gelen haberler doğru çıktı ve CHP, Denizli’de aday çıkarmayıp İYİ Parti’yi destekleme kararı aldı. CHP’nin İYİ Parti’yi destekleyeceği haberlerine karşı gürleyen Sancar’ın da genel merkezin temaslarından ve pazarlıklarında haberi olmadığı anlaşıldı.

Bu konuda neler söyleyeceğini sormak için telefonla aradığımızda ise görüşemedik. Sessizliğe bürünen Sancar, SMS ile “Şu anda konuşamıyorum. Örgüt burada” mesajını gönderdi.