CHP’li Doğan DEGİAD’ı ziyaret etti – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’li Doğan DEGİAD’ı ziyaret etti

CHP’li Doğan DEGİAD’ı ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Ocak 2019 Perşembe - 10:25Güncelleme: 18 Ocak 2019 Cuma - 02:35
CHP’li Doğan DEGİAD’ı ziyaret etti

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Genç İşadamları Derneği’ni (DEGİAD) ziyaret edip, projelerini anlattı.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, iş dünyasına yönelik ziyaretlerine bailadı. Doğan, ilk ziyaretini CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte DEGİAD’a gerçekleştirdi.

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden, ilçede yaşanan problemlere dikkat çeken ve göreve geldiklerinde yapacaklarını anlatan Doğan, bunun için de herkesin ve her kesimin oyuna talip olduklarını söyledi. Doğan, “Kentin en önemli dinamiklerinden biri olan DEGİAD gibi şehrin ekonomisine yön veren iş dünyası örgütleriyle bir araya gelmek, onlarla fikir alışverişinde bulunmak istiyoruz. Herkesin ve her kesimin oyuna talibiz. Bunun için kapısını çalabildiğimiz herkesle görüşüp hem kendimizi anlatmak hem de dertlerini dinlemek, bunlarla ilgili notlar alıp 1 Nisan sabahından itibaren dertlerine çözüm üretebilmenin formüllerini aramak istiyoruz” dedi.

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise ziyaretlerinden dolay Doğan, Akbaba ve Varlıker’e teşekkür ederek, başarılar diledi.