CHP’li Divarcı’dan EYT mağdurlarına destek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’li Divarcı’dan EYT mağdurlarına destek

CHP’li Divarcı’dan EYT mağdurlarına destek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Şubat 2019 Pazar - 13:08Güncelleme: 10 Şubat 2019 Pazar - 13:08
CHP’li Divarcı’dan EYT mağdurlarına destek

CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı, aday tanıtım toplantısına katılmak ve emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) destek olmak üzere Ankara’ya gitti.

CHP’nin Meclis gündemine getirdiği EYT’lilerin mağduriyetlerinin giderilmesi ile ilgili madde, AK Parti’nin ret oyları ve MHP’nin çekimser kalması ile önerge reddedilmişti. CHP Pamukkale Belediye Başkanı Adayı Ahmet Divarcı, EYT mağdurlarına destek olmak ve partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere başkente gitti.

“EYT’Yİ GÜNDEME GETİRENLER YASAYI DA ÇIKARMALI”

Bu konuda yasal düzenleme yapılması talebini desteklediğini kaydeden Divarcı, “Tribünlere oynamıyorum. Emeklilikte yaşa takılanların sesine kulak verilmeli. Bugüne kadar birçok vatandaşımızın çeşitli yasalarla emekliliğinin önü açıldı. EYT’lilere de bu hak tanınmalı” dedi.

“PAMUKKALE KAZANACAK”

Pamukkale’nin 5 yıldır hak ettiği hizmeti alamadığını ya da ihtiyaca göre yatırım yapılmadığını savunan Divarcı, “Vatandaşın parası gereksiz teraslara harcandı. Her mahalleye eşit hizmet götürülmedi, birçok mahalle alt ve üst yapıda ihmal edildi. Pamukkale ilçesi 31 Mart gecesi, CHP ile hak ettiği hizmetleri kazanmış olacak” diye konuştu.