Divarcı: Esnafımız için projelerimiz olacak – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Esnafımız için projelerimiz olacak

Divarcı: Esnafımız için projelerimiz olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Şubat 2019 Pazartesi - 15:03Güncelleme: 11 Şubat 2019 Pazartesi - 15:03
Divarcı: Esnafımız için projelerimiz olacak

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, “Her gün bir işyeri kapanıyor” diye yakınan Lise Caddesi esnafına “sizler için projelerimiz. Göreve geldiğimizde bu bölgeye aktivite kazandıracağız” mesajını verdi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Lise Caddesi’ne giderek, işyeri ziyaretleri gerçekleştirdi. Caddenin eski şaşalı günlerine dönmesi için çözüm isteyen esnaf, “Her gün yeni bir dükkan kapanmaya başladı. Eskiden Lise Caddesi denildi mi prestij akla gelirdi. Bugün ise hareketsiz bir cadde. Trafiğin tek yön olmasıyla caddemizde hareketlilik bitti. Sıkıntılar ortaya çıktı. Sizden çözüm bekliyoruz” diye konuştu.

LİSE CADDESİ’NİN ÇÖZÜMÜ BİZDE

Esnafın sıkıntılarını tek tek dinleyen Divarcı, “Her mahalle için ayrı projelerimiz olduğu gibi, şehrin işlek caddeleri için de bazı projelerimiz olacak. Trafik akışının tek yön yapılması veya tek yönün kaldırılması belediyenin inisiyatifinde değil. Ancak, caddenin hareketlenmesi için, alışverişin artırılması için yakın bölgelere bir takım projeler uygulanabilir. Lise Caddesi bizim de gençliğimizin geçtiği yerdir. Lise, İnönü, İstiklal, İncilipınar, Kıbrıs Şehitler caddelerinin eski hareketli günlerine kavuşması için çalışma yapacağız. Belediye olarak bu bölgelere aktivite kazandıracağız. Size bu konuda söz veriyorum” dedi.