CHP’de kavganın hesabı görüldü: 2 ihraç – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP’de kavganın hesabı görüldü: 2 ihraç

CHP’de kavganın hesabı görüldü: 2 ihraç

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2017 Cumartesi - 14:12Güncelleme: 14 Ekim 2017 Cumartesi - 14:12
CHP’de kavganın hesabı görüldü: 2 ihraç

Denizli CHP’de kavgalı delege seçimiyle ilgili İl Disiplin Kurulu’ndan 2 ihraç kararı çıktı. Kavga nedeniyle Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Aslan ile eski il yönetim kurulu üyesi Bilal Duran, partiden ihraç edildi.

CHP’nin bir ay önce Merkezefendi’nin Gerzele Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerinde yaşanan kavga olayıyla ilgili parti içinde yürütülen süreç tamamlandı. İl Disiplin Kurulu, delege seçimlerinde kavgayı başlattıkları ve CHP Merkezefendi İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Çolak ile Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Ali Şaşmaz’ı darp ettikleri ileri sürülen Bilal Duran ve Özkan Aslan’ı partiden süresiz olarak ihraç etti.

İhraç kararıyla CHP’nin Pamukkale Belediyesi’nde sandalye sayısı bir eksildi. Yeni dağılım AK Parti 19, CHP 9, MHP 8 ve bağımsız 1 şeklinde oldu.

SANCAR: KARARA HERKES SAYGILI OLAMALI

Öte yandan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, ihraç kararıyla ilgili D20haber.com’a yaptığı açıklamada, “Merkezefendi İlçe Başkanlığının talebiyle Özkan Aslan ve Bilal Duran disiplin kuruluna sevk edilmişlerdi. İl Disiplin Kurlu bir değerlendirmede bulunup kararını verdi. Bu karar İl Disiplin Kuruluna aittir. Buna saygı duyuyoruz, parti üyelerimiz de saygı duymalı. CHP sevgi, saygı, birlik ve beraberlik içinde yoluna devam edecektir” dedi.