CHP Pamukkale’de Divarcı ile “devam” dedi – D20Haber
16.04.2024, Salı
13 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Pamukkale’de Divarcı ile “devam” dedi

CHP Pamukkale’de Divarcı ile “devam” dedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ocak 2019 Perşembe - 11:07Güncelleme: 31 Ocak 2019 Perşembe - 12:29
CHP Pamukkale’de Divarcı ile “devam” dedi

CHP Pamukkale'de ortak aday kapılarını kapattı ve kendi adayı Ahmet Divarcı ile devam kararını verdi. Bu kararla İYİ Parti'nin Merkezefendi jestine Pamukkale'de beklediği karşılık gerçekleşmedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında, gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunuldu. Basın toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, milletvekili Kazım Arslan, il başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve Pamukkale adayı Ahmet Divarcı katıldı.

AKBABA: KENDİ ADAYIMIZLA KATILIYORUZ

Basın toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, bugünden itibaren CHP’nin kendi adayıyla gerçekleştireceği çalışmaların başlayacağını, ellerinden gelen maksimum gayreti seçimin kazananı olmak için göstereceklerini, martın sonunu bahara erdirmek, insanların yüzünü yeniden güneşe dönmelerini sağlamak için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklarını söyledi.

TABU: KAFA KARIŞIKLIĞI OLDU

CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, Ahmet Divarcı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adaylığını uzun zaman önce açıklamalarına rağmen gündeme gelen çeşitli konular nedeniyle kafa karışıklığı yaşandığını, bunun geride kaldığını ve 31 Mart yerel seçimine kendi adaylarıyla yürüyeceklerini ifade etti.

KARACA: BAHARI GETİRMEK ÜZERE YOLA ÇIKTIK

Yerel seçimin şartlarının farklı olduğunu belirterek, “4,5 yıl kışı yaşayan Pamukkale’ye baharı getirmek üzere yola çıktık. CHP olarak İYİ Parti ile seçim işbirliğine ilişkin görüşmeler gerçekleştirdik. Ancak 24 Haziran’daki gibi ittifak söz konusu değil. Adayımızı 2,5 ay önce ilan ettik. Yolumuza Ahmet Divarcı ile devam edeceğiz” dedi.

CHP’YE KATILAN ASLAN’A ROZET TAKILDI

Basın toplantısında MHP’den istifa ederek CHP’ye katılan Grup Başkanvekili Ferhat Aslan’a parti rozeti takıldı. Aslan, “CHP’ye katıldığım için mutluyum. Siyasi partiler birbirine düşman değil rakiptir. MHP yönetiminin girdiği yolu tasvip etmediğim için ayrıldım. Ahmet Divarcı namuslu adamdır, milli değerlere sahiptir. Pamukkale için doğru aday olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı.