Divarcı: Kadınlara değer vermeyen toplum ilerleyemez – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Kadınlara değer vermeyen toplum ilerleyemez

Divarcı: Kadınlara değer vermeyen toplum ilerleyemez

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2019 Cuma - 13:44Güncelleme: 8 Mart 2019 Cuma - 13:44
Divarcı: Kadınlara değer vermeyen toplum ilerleyemez

Millet İttifakı’nın CHP’li Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yaşamın ve emeğin adı olan bütün kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Pamukkale’nin kadınların ellerinde yükseleceğini ifade etti. Divarcı, ‘Biz kadınlarımıza, kadınlarımız da Pamukkalemize değer kazandıracak’ ifadelerine yer verdi.

Kadına değer verilmeyen toplumların ilerlemesinin mümkün olmayacağını vurgulayan Divarcı sözlerine şöyle devam etti: “Kadın demek hayat demektir. Kadınlar, halkın en fedakar, çalışkan ve üreten bireyleridir. Bizler de bu gerçekle kadınlarımızın bu yoldaki engellerini aşmaya yardımcı olacak; kadınları iş ve sosyal yaşamda destekleyecek projelerle geleceğimizin müjdesini verdik. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımıza bizler de göreve geldikten sonra; ‘Kreşlerimiz’, ‘KEP’, ‘KÜP’ ve sosyal projelerimizle yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Tüm dünya, ülkemiz ve ilçemizdeki kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”