Divarcı: Pamukkale’yi tarımın başkenti yapacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Pamukkale’yi tarımın başkenti yapacağız

Divarcı: Pamukkale’yi tarımın başkenti yapacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2019 Cuma - 11:01Güncelleme: 1 Mart 2019 Cuma - 11:03
Divarcı: Pamukkale’yi tarımın başkenti yapacağız

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, uygulayacakları projeler ile ilçeyi tarımın başkenti yapacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk ile birlikte Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı ziyaret etti. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuar katılımcıları ile bir araya gelen heyet, çiftçiliğin zorluklarını bildiklerini, bu nedenle üretimin önünü açacak projelerle geldiklerini söyledi.

PAMUKKALE ÜRETECEK ÇİFTÇİMİZ KAZANACAK

“Üreten Pamukkale” projesi ile yola çıktıklarını ifade eden Divarcı, “Tarıma yönelik projelerimizle geliyoruz. Çiftçimizin yaşadıkları sorunların farkındayız. Bu nedenle ‘Alım Garantili Üretim’ projemizle Pamukkaleli çiftçilerimizi tanıştıracağız. Ekim bölgelerimizin toprak ve verim özelliklerine uygun ekim döneminde alım garantisi verip çiftçilerimize mahsullerini değerinde satmanın mutluluğu ile tanıştıracağız. Yalnızca hasat döneminde değil, ekim ve üretim döneminde de sizlerin yanında olacağız. Hedefimiz büyük. Pamukkale’nin adını tarım, turizm ve şehircilik alanlarında dünyaya duyurmak” dedi.

“El ele vererek ekmeğimizi büyütmeye var mısınız?” diye soran Divarcı’ya fuar katılımcıları da “yanınızdayız” sözleri ile destek verdi.