Divarcı: Pamukkale’de yüzler gülecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Pamukkale’de yüzler gülecek

Divarcı: Pamukkale’de yüzler gülecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2019 Perşembe - 11:52Güncelleme: 21 Şubat 2019 Perşembe - 19:23
Divarcı: Pamukkale’de yüzler gülecek

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, ilçeyi CHP yönetiminde sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırıp, halkın yüzünü güldürecek projeleri hayata geçireceklerini, tarımdan turizme birçok projeleri olduğunu söyledi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, Aktepe Pazarı’nı gezdi, esnafa hayırlı işler diledi, alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşıladığı Divarcı, alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti, onların istek ve şikayetlerini dinledi.

Aktepe Pazarı’nda satış yapan esnafları da tek tek ziyaret eden, onların taleplerini dinleyen ve not alıp göreve geldiklerinde bunları yerine getireceklerinin sözünü veren Divarcı, "Bizim olanı birlikte yönetmeye geliyoruz. Biz, birleştirici güç olacağız" dedi.

" PAMUKKALE MODELİMİZ HAZIR "

Tarımdan hayvancılığa, turizmden üretime kadar pek çok alanda projeleri olduğunu ifade eden Divarcı, pazar esnafını rahatlatacak çalışmalara imza atacaklarının belirtti.. Bereketli toprakları ile dünyaya nam salan Pamukkale'ye itibarını iade edeceklerini ifade eden Divarcı, öncelikli çalışmalarının ilçede yaşayan vatandaşların hane gelirlerini yükseltmek olduğunu vurguladı.

Tezgah ücretlerinden belediye yaptırımlarına kadar pek çok alanda şikayetler alan CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, "Esnafın sırtındaki yükü almazsak vatandaşın da yükünü alamayız. Bizler 'Ekmeğinizi büyütmeye geliyoruz' derken yalnızca bir kesimin değil, bütün Pamukkalelilerin kazançlarını artırmaya geleceğimizi ifade ediyoruz. Üreterek kazanan bir Pamukkale modelimiz hazır. Bizim olanı birlikte yönetmek için sizlerin desteğini almaya geldik" diye konuştu.

Divarcı'nın konuşmaları pazar esnafı tarafından da coşku ile karşılandı. Pek çok üretici "Bizi dinleyen, sorunlarımıza çözüm sunan Ahmet Divarcı'ya sonsuz destek vereceğiz" diyerek, alkışlarla tezahürat yaptı.

VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Pazar esnafının yanı sıra alışveriş yapan vatandaşın Divarcı'ya ilgisi de görülmeye değerdi. 7'den 70'e pek çok kişi Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın yanına geldi. Kimi fotoğraf çektirmek isterken kimi de yaşadıkları bölgelerle ilgili taleplerini iletti. Vatandaşın ilgisi karşısında Başkan Adayı Divarcı da; "Biz sözleri tutmayan başkanlardan olmayacağız. Değişmez ve birinci kuralımız kimseyi kandırmayacağız. Pamukkale'de ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız” ifadelerini kullandı.

DİVARCI'DAN İŞ DÜNYASINA MESAJLAR

Öte yandan, CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı 'Toplumun bütün kesimlerinde huzuru sağlayacağız' hedefi ile Pamukkalelilerle buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli İş Birliği Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştiren Divarcı, her zaman iş dünyasının yanında olacaklarını ifade etti.

Dernek Başkanı Adem Başkaya ve yönetim kurulu üyelerine ekonomiye dair projelerini anlatan Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın konuşması Denizli İş Birliği Derneği üyelerinden de tam not aldı.

Dernek Başkanı Adem Başkaya da yaşanan bu süreçte iş dünyası olarak yerel yönetimlerden de destek beklediklerini ifade ederek, seçimlerin ardından Denizli'nin kalkınması için ortak projelere hazır olduklarını söyledi.