Divarcı: Kazanan Pamukkale olacak – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Kazanan Pamukkale olacak

Divarcı: Kazanan Pamukkale olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mart 2019 Çarşamba - 12:16Güncelleme: 6 Mart 2019 Çarşamba - 12:16
Divarcı: Kazanan Pamukkale olacak

Millet İttifakı’nın CHP’li Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, uygulayacakları projelerle ilçe halkının ekmeğini büyüteceklerini, dolayısıyla kazananın Pamukkale olacağını söyledi.

CHP daha önce çeşitli görevlerde bulunmuş çok sayıda partili, Pamukkale Belediye Başkan adayı Ahmet Divarcı’nın seçim koordinasyon merkezinde bir araya geldi. Toplantıya milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, İl Başkanı Mahir Akbaba, Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, belediye meclis üyesi adaylarının yanı sıra CHP’de çeşitli görevlerde bulunmuş çok sayıda partili katıldı.

Siyasetin deneyimli isimlerinin katıldığı toplantıda, bugüne kadar yapılan çalışmalar ele alındı, bundan sonra gerçekleştirilecek çalışmalar için yol haritası belirlendi. Toplantıda söz alan katılımcılar, gelinen noktada Millet İttifakı’nın Denizli’de büyük başarı elde edeceğini söyledi. Katılımcılar başarılı bir süreç yönetildiğini ifade ederek, son 25 günde yapılması gerekenler ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı da katılımcılara teşekkür ederek, “ Martın sonu bahar diye çıktığımız bu yolda bu güne kadar verdiğiniz sınırsız destek için hepinize teşekkür ediyorum. Güveninizi boşa çıkarmamak için 1 Nisan sabahına kadar elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye devam edeceğim. Birlikte çıktığımız bu yolda, kazanan Pamukkale olacak, Denizli olacak. Bizler sosyal belediyeciliğin nasıl yapıldığını, vatandaşımızın ekmeğini nasıl büyüttüğünü göstermek için geliyoruz. Pamukkale’nin hak ettiği gibi yönetilmesi, bir dünya kenti olması için çalışıyoruz” dedi.