Divarcı: Festivaller kenti olmalıyız – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı: Festivaller kenti olmalıyız

Divarcı: Festivaller kenti olmalıyız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2019 Perşembe - 14:01Güncelleme: 7 Mart 2019 Perşembe - 14:01
Divarcı: Festivaller kenti olmalıyız

Millet İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı CHP’li Ahmet Divarcı, sanattan kültüre, spordan gençliğe kadar pek çok alanda ulusal ve uluslararası festivaller düzenleyerek Pamukkale’yi turizmde marka haline getireceklerini belirtti.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, gerçekleştirdiği ziyaret ve toplantılar ile ilçeye kazandıracağı projeleri 7’den 70’e herkese anlatmaya devam ediyor. Çocuktan kadına, sanayiden tarıma yaşamın her alanında ekmeği, emeği ve sosyal hayatı büyüten projeleri hayata geçirmek üzere göreve talip olduklarını söyleyen Divarcı, turizm de yalnızca “beyaz cennet” ve “Kırmızı Su” ile sınırlı kalmadan bölgeyi cazibe merkezine dönüştürecek girişimleri olacağını ifade etti.

“PAMUKKALE İLE DENİZLİ KAZANACAK”

Pamukkale ve Karahayıt bölgesini ziyaret edin Divarcı, hayırlı işler dilediği esnafın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Ekonomik olarak uzun zamandır zorlu bir süreçten geçildiğine işaret eden Divarcı, esnafa "Ekmeğinizi büyütmeye geliyoruz" diye seslenip, destek istedi.

Pamukkale için ilk hedeflerinin bölgeyi günü birlik turizmden kurtarmak olduğunu kaydeden Divarcı, “Travertenlerin arkasına saklanarak bir dünya kenti olamayız. Bunu sözle değil icraatlar ile başarmalıyız. Festivaller düzenleyerek bölgeye gelen turist sayısını artırmalıyız. Sanattan kültüre, spordan gençliğe kadar pek çok alanda ulusal ve uluslararası festivaller düzenleyerek Pamukkale’mizi bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Buram buram tarih kokan bölgemizi modern yaşamın imkanları ile donatacağız. Bu noktada ekstrem spor alanları oluşturarak konaklamalı turizmin önünü açacağız. Bütün bu çalışmalarımızla eş zamanlı, ev pansiyonculuğuna destek olarak bölge halkımızın kazanmasını destekleyeceğiz. Turizm hedeflerimizle birlikte Pamukkale’mizi kültür ve turizmin başkenti konumuna ulaştıracağız. Pamukkale’miz ile birlikte Çameli de Çivril de Kale de Beyağaç da; kısacası bütün Denizli'miz de kazanacak” dedi.