CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Aralık 2017 Pazar - 13:40Güncelleme: 10 Aralık 2017 Pazar - 13:40
CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi başladı. 410 delegenin oy kullanacağı kongrede başkanlık için Tolga Varlıker ile Sedat Demirci yarışıyor.

Pamukkale Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP Merkezefendi İlçe Kongresi'nin divan başkanlığına Milletvekili Kazım Arslan yaptı. Kongreye Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca, Milletvekili Melike Basmacı, İl Başkanı Teoman Sancar, eski il başkanları ve partililer katıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor

Kongrenin açılışında konuşan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, görev süresindeki çalışmaları aktardı.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar da yaptığı konuşmada, "Bu kongreler, çoban ateşlerini yakacak, iktidara gidecek yolu açacaktır. Günün birlik günü olduğunu unutmamalıyız. Kazanan hangi aday olursa olsun ama kazanan CHP olsun" dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Kongresi yapılıyor

AYCAN: HEP PARALI ADAY MI ARAYACAĞIZ?

Kongrede söz alan eski il başkanı Yıldırım Aycan, ilçe örgütlerinde yaşanan para sıkıntısına dikkat çekerek, "Merkezefendi İlçesi'nin kasasında 500 lira varmış. Seçime bu parayla mı gireceğiz? Her seçimde paralı başkan mı arayacağız? Çözüm partiye yapılacak bağışlardadır. Bir post cihazı koyalım, isteyen bağış yapsın. Bir üye 100 lira verse her ay ve bunu 200 kişi yapsa yılda 240 milyon lira eder" dedi.

KARACA: MIZRAĞI ÇUVALA SIĞDIRAMIYORLAR

CHP Parti Meclisi Üyesi Gülizar Biçer Karaca da konuşmasında Ataşehir Belediye Başkanı'nın görevden alınmasına değinerek, "İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya soruyorum: Man Adası'ndan 2,5 milyon doları Battal İyigeldi mi getirdi? Ankara'da arsaları FETÖ'ye Battal İyigeldi mi dağıttı? Genel Başkanımızın Man Adası açıklamasından sonra mızrağı çuvala sığdıramayanlar CHP'li belediye başkanlarına soruşturma acıyor" diye konuştu.