Doğan: Anadolu insanı tarih yazar, gerekirse kanıyla – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Doğan: Anadolu insanı tarih yazar, gerekirse...

Doğan: Anadolu insanı tarih yazar, gerekirse kanıyla

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Mart 2019 Pazartesi - 19:01Güncelleme: 18 Mart 2019 Pazartesi - 19:02
Doğan: Anadolu insanı tarih yazar, gerekirse kanıyla

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümü törenine katılan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Anadolu insanının gerektiğinde tarihi kanıyla yazdığını belirtti.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıldönümünde düzenlenen bir dizi etkinliğe katıldı. Şehitlik’teki anma törenine CHP Merkezefendi İlçe başkanı Tolga Varlıker ile birlikte katılıp, ziyaret ettiği şehit mezarlarına tek tek karanfil bırakan Doğan, “Anadolu insanı tarih yazmasını bilir, gerekirse kanıyla. Ulu Önder Atatürk ve kahraman Türk askeri 104 yıl önce bunu Çanakkale’de göstermiştir” dedi.

Doğan, milletvekili Kazım Arslan ile birlikte İlbade Mahallesi’nde düzenlenen hayır yemeğine de katıldı ve organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür etti.

SEVİNDİK VE KUMKISIK MAHALLELERİNE GİTTİ

CHP’li Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Sevindik ve Kumkısık mahallelerinde toplantılar gerçekleştirdi. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar’ın da katıldığı toplantılarda vatandaşlara projelerini anlatan Doğan, destek istedi. Şeniz Doğan, vatandaşların dertlerine derman olacak projeler ile israf belediyeciliğinin son bulacağını söyledi.

“KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Hizmette mahalle ayrımcılığının son bulacağını da belirten Doğan, “Bu mahalleleri oy deposu olarak görenler, seçimden seçime ziyaret ederek, oyunuzu istiyorlar. Sonra 5 yıl boyunca yüzünü bile kimse görmüyor. Buna son vermenin zamanı geldi. Kenti sizinle birlikte yöneteceğiz. Yatırımlarımıza birlikte karar vereceğiz. Bazı bölgelere israf derecesinde yatırım yaparken, diğer mahallelere bir çivi bile çakmayan yönetim anlayışı yerine, üreten, ortak akılla yönetilen bir belediyecilik anlayışı hakim olacak” dedi.

“SÜMER 5 YILDIR HİZMET ALAMIYOR”

Sümer Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam eden Doğan, yıllardır hizmet gitmeyen mahallenin sorunlarının kendi iktidarlarında çözüleceğine söz verdi. Beş yıldır hizmet alamadıklarını söyleyen Sümer Mahallesi sakinleri, yollarının Ali Marım döneminde yapıldığını, sonrasında mahallelerine hizmet gelmediğini ifade etti.

Yolun altı olarak tabir edilen mahallelerin hemen hepsinde bu sorunun yaşandığını vurgulayan Doğan ise, “Denizli’nin emekçi mahalleleri olarak bilinen Sümer, Sevindik gibi mahallelere hizmet vermeyenlere kırmızı kart gösterilmesinin zamanı geldi. Denizli’nin emek yükünü çeken bu mahallelerimiz hak ettiği hizmeti alacak” dedi.

Doğan, ayrıca 24 saat hizmet verecek kreş ve semt polikliniği projelerini de en kısa sürede hayata geçireceklerini müjdeledi.