CHP İl Başkanı Akbaba’dan DTO Başkanı Erdoğan’a davet ziyareti – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP İl Başkanı Akbaba’dan DTO Başkanı...

CHP İl Başkanı Akbaba’dan DTO Başkanı Erdoğan’a davet ziyareti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Haziran 2018 Pazartesi - 18:21Güncelleme: 4 Haziran 2018 Pazartesi - 18:21
CHP İl Başkanı Akbaba’dan DTO Başkanı Erdoğan’a davet ziyareti

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan gerçekleştirdiği ziyaretle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun STK'lar buluşmasına davette bulundu.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve yönetim kurulu üyeleri, bugün DTO Başkanı Uğur Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 6 Haziran Çarşamba günü Denizli'ye gerçekleştireceği ziyaret ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yapacağı toplantı hakkında bilgi aktaran Akbaba, Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini davet etti.

CHP heyeti olarak DTO'dan katılımın önemini vurguladıklarını belirten Akbaba, İş dünyası temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları yöneticileriyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu buluşma toplantısı gerçekleştireceğiz, Denizli ekonomisini ülke ekonomisindeki yeri çok önemli. Bu anlamda Denizli ekonomisine yön veren kurumların basında gelen Denizli Ticaret Odası’nı ziyaret etmek istedik. Oda Başkanımız Sayın Uğur Erdoğan bizi nazik bir şekilde ağırladı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile 24 Haziran seçimleri sonrası kurulacak CHP iktidarında esnafımızın rahat bir nefes alacağını hatırlatmak istiyorum” dedi.