Akbaba: İç çekişmeleri bırakıp geleceğe yürüyeceğiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Akbaba: İç çekişmeleri bırakıp geleceğe yürüyeceğiz

Akbaba: İç çekişmeleri bırakıp geleceğe yürüyeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ağustos 2019 Pazar - 20:30Güncelleme: 18 Ağustos 2019 Pazar - 20:31
Akbaba: İç çekişmeleri bırakıp geleceğe yürüyeceğiz

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, iç çekişmeleri, eskimiş söylemleri geride bırakıp geleceğe yürüyeceklerini söyledi.

Nevşehir'de gerçekleştirilen CHP İl Başkanları toplantısında konuşan Mahir Akbaba, Denizli’yi anlattı, mart ayında yapılan yerel seçimlere ilişkin yaşananları aktardı, sokağın nabzını ve sandığın dilini rakamlarla ifade etti.

İttifak sürecini, 31 Mart, 2 Haziran, 23 Haziran seçimlerini, önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasını ve il örgütü olarak gerçekleştirmeyi istedikleri düşünceleri dile getiren Akbaba, "Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları olarak, yakın tarihin en yoğun gündemli başkanlık döneminde; genel seçim, cumhurbaşkanlığı seçimi, imza süreci, yerel seçim, iptaller Honaz ve İstanbul, ittifak süreci derken bugün yeni bir döneme girdik, sorumluluklarımız ve yükümlülüklerimiz hiç olmadığı kadar ağır. İç çekişmeleri, eskimiş söylemleri geride bırakıp, geleceğe yürüyeceğiz. Eleştirileri dinleyeceğiz, aklımızın bir köşesine yazacağız. Ancak teferruatlara takılı yaşamayacağız” dedi.

“İKTİDAR OLMANIN YOLLARINI BULACAĞIZ”

Başarı için fedakarlık gerekiyorsa bunu yapacaklarını kaydeden Akbaba, "Bırakalım da içsel tartışmaları başka partiler yapsın. Biz sorunlara duyarlı olarak, çözümlere odaklanarak, bireysel hak arama şansı kocaman bir sıfır olan kesimlerle birlikte adımlar atarak, el ele yürüyerek daha büyük kazanımlar elde edeceğiz, başarılara imza atacağız, iktidar olmanın yollarını arayıp bulacağız ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapacağız. Başarı, fedakarlıkla gelecekse, en büyük fedakarlıkları da Cumhuriyetimiz, halkımız, partimiz adına biz yapacağız. Başladığımız işi yarım bırakmayacağız, su akar yolunu bulur mantığı ile siyaset yapmayacağız, itibarlı ve nitelikli kadrolarla geleceği şekillendireceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi'ni anlayamayanlara ısrarla ve sabırla bir kere daha güzel günlere nasıl ulaşacağımızı anlatacağız, parti içindeki herkesi birlikte siyaset yapmaya, bütün olmaya teşvik edeceğiz, büyük bir aile olmanın tüm sorumluluklarını yerine getireceğiz" diye konuştu.

HONAZ SEÇİMİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

2 Haziran’da yenilenen Honaz Belediye Başkanlığı seçimine de değinen Akbaba, bu süreçte yanlarında olan Adana, Antalya, Muğla, İzmir ve Aydın il başkanları ile belediye başkanlarına teşekkür etti.