Çavuşoğlu: Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi zorunludur – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Çavuşoğlu: Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi...

Çavuşoğlu: Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi zorunludur

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2020 Perşembe - 15:30Güncelleme: 2 Nisan 2020 Perşembe - 15:31
Çavuşoğlu: Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi zorunludur

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, coronavirüs salgınına karşı toplumsal izolasyonun şart olduğunu, bunun için de sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, coronavirüs salgının başından itibaren Denizli özelinde İl Başkan Yardımcısı Dr. Muharrem Güney, İl Eğitim Sekreteri Psikolog Melike Coşkun ve İl Bilişim Sorumlusu Merve Türksoy Kandemir’in görev aldığı bir komisyon oluşturduklarını, vatandaşların evde kalması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için ilçe örgütlerinin, kadın kollarımız ve gençlik kollarının  yoğun çaba içinde olduğunu ifade etti.

Toplumsal bilincin arttırılması ve duyarlılığın üst boyutlara çıkarılmasında Denizli özelinde başarılı olunamadığını kaydeden Çavuşoğlu, “Çünkü toplum hassasiyetinin artırılması konusunda, özellikle büyük sanayi kuruluşlarının ve iş yerlerinin kapatılması, yüzlerce işçinin aynı anda çalıştırılması hassasiyet  noktasında negatif bir etki oluşturmuştur. Bugün itibariyle özellikle Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar da dikkate alındığında, salgının gittikçe artan bir ivme ile yayıldığı görülmektedir. Bizce bu salgının önüne geçilebilmesinin ana şartı toplumun kendini karantinaya alıp izole etmesini beklemek yerine, sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi zorunludur” dedi.