Akbaba: Milli ve dini değerlerimizi koruyacağız – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Akbaba: Milli ve dini değerlerimizi koruyacağız

Akbaba: Milli ve dini değerlerimizi koruyacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2018 Cumartesi - 20:51Güncelleme: 17 Haziran 2018 Pazar - 21:03
Akbaba: Milli ve dini değerlerimizi koruyacağız

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, iktidarları döneminde milli ve dini değerleri koruyacaklarını belirtti.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, 6.sıra milletvekili adayı İlhan Özcan ve CHP İl Yönetim kurulu üyeleri bugün Beyağaç ve Kale ilçelerin ziyaret etti. Kale’de vatandaşlar ile bayramlaşan CHP Heyeti, istek ve sorunları dinledi, CHP iktidarında yapılacakları anlattı.

Kale’de olmaktan kıvanç ve mutluluk duyduğunu dile getiren Akbaba “Bayramlarımız bizim en büyük değerlerimiz. Sadece dini bayramlarımız değil, aynı zamanda milli bayramlarımız da en büyük değerlerimiz. Ancak bize milli değerlerimizi unutturmak istiyorlar ama biz asla unutmayacağız. Bu değerleri yaşatacağız, yaşatmak için elimizden geleni de yapacağız. Dini ve milli değerlerimizi koruyacağız” dedi.

CHP Heyeti, Beyağaç ilçesinde de halkla bayramlaşırken, milletvekili adayı İlhan Özcan yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Halk Partisi güçlendirilmiş parlamentoya, sosyal devlete ve insani gelişmeye en yüksek değeri veren partidir. Cumhuriyetimizi demokrasiyle, demokrasiyi sosyal devletle taçlandıran partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, milletimizi savaşların, yoksulluğun ve geri kalmışlığın pençesinden kurtarmak için, büyük atılımları ve büyük dönüşümleri başlatmış partidir. Anadolu’nun okulu, yolu, altyapısı olmayan kasaba ve köylerinde, başta şeker fabrikaları olmak üzere dokuma, çimento, demir-çelik, maden ve gıda fabrikalarını kurmuş, kamu kaynaklarıyla yerli ve milli üretimi başlatarak kitlesel istihdamı sağlamış partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, gücünü kuvayı milliyeden ve Kurtuluş Savaşımızdan, meşruiyetini Amasya’dan, Erzurum’dan ve Sivas’tan, özgüvenini Cumhuriyet’in iktisadi ve kurumsal reformlarından, umudunu Gezi’ye katılan yurttaşlarımızdan ve Adalet Yürüyüşü’nde sel olup akan milyonlardan alan bir partidir” ifadelerini kullandı.