Basmacı: Zeybekci’yi zor günler bekliyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Basmacı: Zeybekci’yi zor günler bekliyor

Basmacı: Zeybekci’yi zor günler bekliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Nisan 2017 Perşembe - 13:46Güncelleme: 20 Nisan 2017 Perşembe - 13:46
Basmacı: Zeybekci’yi zor günler bekliyor

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, referandumda Denizli’den hayır sonucunun çıkması nedeniyle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi zor günlerin beklediğini, kendisine kolaylıklar dilediğini belirtti.

Yaptığı açıklamayla mühürsüz pusulaların geçerli sayılmasına ilişkin YSK kararını değerlendiren CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, evet için çalışan kesimin kullandığı devletin bütün imkanlarına karşın, referandumda kazanan tarafın millet olduğunu söyledi.

Referandumu kaybedeceğini anlayanların farklı arayışlar içine girdiğini iddia eden Basmacı, “600 makam aracı, bakanlar, muhtarlar, memurlar başta olmak üzere devletin bütün imkanları kullanarak referandum kampanyası yapan evet cephesine karşı milli mücadele döneminde geleceğini ve bağımsızlığını düşünen Denizlili vatandaşlar gibi bizler de o ruhla kampanyamızı yürüttük. Onlar farklı açıdan kazanmış gibi görünseler de bizler milletçe kazandık” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye de “zor günler bekliyor” mesajını gönderen Basmacı, “Yılmıyoruz. Önümüzde güzel günler var. Biz birlikte başardık. Referandumda sandık başına giden evet veya hayır oyu veren vatandaşlarımız içinde vatanını, milletini, bayrağını seven; sosyal demokrasiye inanan, evladını seven her düşünceden ve her partiden insan var. Ama hepimizin ortak noktası Türkiye’dir. Biz bu değerler çerçevesinde birleşmeye devam ettiğimiz sürece kazanan her zaman ülkemiz ve milletimiz olacaktır. Son olarak seçim sonuçlarını ışığında hayır çıkan Denizli’den Ekonomi Bakanımıza da selam söylüyoruz. Onu zor günler bekliyor. Allah kolaylık versin” diye konuştu.