Akbaba: Denizli, İnceyi samimiyetle bağrına bastı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Akbaba: Denizli, İnceyi samimiyetle bağrına bastı

Akbaba: Denizli, İnceyi samimiyetle bağrına bastı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Mayıs 2018 Pazartesi - 14:51Güncelleme: 14 Mayıs 2018 Pazartesi - 14:51
Akbaba: Denizli, İnceyi samimiyetle bağrına bastı

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, hafta sonunda yapılan mitingde Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye Denizlililer büyük ilgi gösterdiğini, sevgi ve samimiyetle bağrına bastığını belirtti.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Denizli mitingini değerlendirdi. Her yaş, meslek ve siyasi görüşten Denizli halkının İnce ile 29 Ekim Bulvarı’nda buluştuğunu kaydeden Akbaba, “Gerek şehre girişte gerek şehirden ayrılırken hemşehrilerimiz, heyecanla bekledikleri Sayın İnce'yi sevgi gösterileri ile ve tüm samimiyetleriyle bağırlarına bastılar. Denizli, tüm Türkiye'ye birlik, bereket, huzur ve hoşgörünün bu topraklarda yeniden inşa edilebileceğinin mesajını vermekle kalmadı, kararını da verdi ve ‘tamam’ dedi. Memleketimle bir kere daha gurur duydum, iftihar ediyorum, tüm halkımıza müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Özelleştirmeleri de eleştiren Akbaba, “16 yıllık yönetimlerinde Petkim, Telekom, Tüpraş, Erdemir, TCDD Mersin Limanı, Petro Kimya Holding'i, Galataport'u, şeker fabrikalarını Cumhuriyet devletinin kalan varlıklarını, fabrika, tesis, taşınmazlarını satmaya devam eden, göreve geldiği andan itibaren aklını, ruhunu, karakterini kiraya verenlerin sosyal medyada Sayın Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin bir fotoğrafı üzerinden yürüttükleri kampanya tam da kendilerinden beklenilecek davranıştır. Zira kişi kendini nasıl bilirse, karşısındakini de öyle sanır, en yalın anlatımla kişinin fikri ne ise zikri de odur. Ne güzel ki güzelim memleketimizin canım insanları artık bu zihniyetin testisinin içinde ne varsa testinin ağzından da bunun aktığını görmüştür. Ahı alınan gençlerimiz, canı yanan emeklilerimiz, yüreği parçalanan analar, çaresiz babalar, kan ağlayan çiftçilerimiz, siftahsız kepenk kapatan esnafımız bunun hesabını soracaklar. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik ve özgür Türkiye” dedi.