Akbaba: Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi’yi kazanacağız – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Akbaba: Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi’yi kazanacağız

Akbaba: Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi’yi kazanacağız

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 7 Şubat 2019 Perşembe - 16:51Güncelleme: 7 Şubat 2019 Perşembe - 21:58
Akbaba: Büyükşehir, Pamukkale ve Merkezefendi’yi kazanacağız

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, 31 Mart yerel seçiminde Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale belediyelerinde kazananın Millet İttifakı olacağını söyledi.

Pamukkale ile ilgili İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk’ün “Değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik” açıklaması, “Millet İttifakı’nda çatlama” iddialarını boşa çıkardı.

Açıklama, ittifakın CHP kanadında iyimser bir hava yaratırken, il başkanı Mahir Akbaba, D20haber.com’a “Beklediğimiz bir açıklamaydı. Müzakereler yapıldı, Pamukkale’de seçimin nasıl kazanabileceği tüm detaylarıyla masaya konuldu. Bunun değerlendirmesi sonrasında böyle bir açıklamanın gelmesi olumlu olmuştur. Artık seçmenimize ‘Büyükşehir’de Ümit Bahtiyar, Merkezefendi’de Şeniz Doğan, Pamukkale’de Ahmet Divarcı’ diyerek, oy ve destek isteyeceğiz. 31 Mart’ta ittifak olarak Büyükşehir, Merkezefendi ve Pamukkale’yi kazanacağız” açıklamasını yaptı.