Akbaba: Bize seçime 3 ay kala değil, dürüst adaylarla bugünden hazır olmak düşer – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Akbaba: Bize seçime 3 ay kala...

Akbaba: Bize seçime 3 ay kala değil, dürüst adaylarla bugünden hazır olmak düşer

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Nisan 2019 Cumartesi - 22:56Güncelleme: 6 Nisan 2019 Cumartesi - 22:56
Akbaba: Bize seçime 3 ay kala değil, dürüst adaylarla bugünden hazır olmak düşer

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Seçim Kurulu’nun verdiği kararlarla Denizli’de yerel seçimin bugün itibariyle tamamlandığını belirtti. Ardından da “Bize seçime 3 ay kala değil, kim olacak kaygılarıyla değil, eğilim mi olur atama mı değil, şimdiden, bugünden, derhal, inançla, temkinle, emin adımlar, sağlam düşünceler, doğru isimler, dürüst insanlarla hazır olmak düşer” diye ilave etti.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İl Seçim Kurulu’nun Honaz, Babadağ ve Baklan ile ilgili kararlarından sonra yaptığı açıklamada, “06.04.2017, saat 17.21 itibariyle İl Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar hakkında karar verilerek, Denizli'mizde yerel seçimler tamamlandı” diyerek, şunları kaydetti:

“Zor bir seçim sürecini geride bıraktık. Kazanımlarımız var, ilçelerimizde ve şehrimizde. Sahada kazandığımızı, masada bir değil iki kere daha kazanmak zorunda kaldık. Kazanımlarımız Türkiye’mizde daha büyük, çok büyük. İstanbul, Ankara, Adana, Antalya, Mersin var. Martın sonu bahar.

Emekleriniz, fikirleriniz, varlığınız, destekleriniz, eleştirileriniz, sinirlenmeleriniz için teşekkürler. Biliyorum ki hepsi +1 oy alma, +1 meclis üyesi, +1 fazla belediye kazanma mücadelemiz adınaydı. Birlikte çalıştık, birlikte yorulduk, birlikte kazandık. Daha iyisini başarmak için çalışmalarımıza Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz, edeceğiz. Çünkü bir seçim biter, bir seçim başlar. Ve bizim mücadelemiz geleceğimizdir.

Türkiye'yi yönetmek, yereli kazanmak ve iyi yönetmekten geçer. Bize, göz açıp kapanana dek önümüze gelecek o sandık gününe 14 tane daha Birsen Çelik, Hüseyin Gemi, Şeniz Doğan, Ali Atlı, Yüksel Kepenek bulmak, şimdiden o isimleri bir fidanı büyütürcesine tatlı tatlı sulamak, bir kumaşa hayat verircesine ilmek ilmek dokumak, inandığımız bir belediyeciliği vücuda getirmek için geleceğimize hazırlamak düşer. Seçime 3 ay kala değil, kim olacak kaygılarıyla değil, eğilim mi olur atama mı değil, şimdiden, bugünden, derhal, inançla, temkinle, emin adımlar, sağlam düşünceler, doğru isimler, dürüst insanlarla hazır olmak düşer. Biz başladık ve size ihtiyacımız var.”