Tin’den seçmenlere ‘sandığa gidin’ çağrısı – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin’den seçmenlere ‘sandığa gidin’ çağrısı

Tin’den seçmenlere ‘sandığa gidin’ çağrısı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Haziran 2018 Cuma - 11:31Güncelleme: 22 Haziran 2018 Cuma - 11:31
Tin’den seçmenlere ‘sandığa gidin’ çağrısı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, seçmenleri 24 Haziran’da sandığa giderek oy kullanmaya, vatandaşlık görevlerini yerine getirmeye çağırdı.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, 24 Haziran Pazar günü Türkiye için önemli bir seçim gerçekleştirileceğini, seçimlerin hem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş hem Türkiye’nin içinde bulunduğu bölgesel koşullar açısından kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi. “Şunu özellikle vurgulamak isterim ki, oy kullanmaya haiz her vatandaşımız mutlaka sandık başına gitmelidir” diye Tin, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıyan bu seçimde mutlaka oylarını kullanmalı, sorumluluk üstlenmelidirler. Çünkü öyle bir dönemin arifesindeyiz ki; dost-düşman herkes bu seçimlerden çıkacak sonucu bekliyor. Çünkü bölgemiz olağanüstü bir dönemden geçiyor. Bugüne kadar AK Parti iktidarının varlığı emperyalistlerin planlarını gerçekleştirebilmelerinin önündeki en büyük engeldi. Coğrafyamızda istedikleri gibi at oynatabilecekleri bir dönemin kapılarının açılmasını bekliyorlar ve bunun için de ellerinden geleni yapıyorlar. Aynı zamanda, Türkiye’de AK Parti iktidarının devamı için dua eden islam alemi var. Vatandaşlarımızdan sandığa giderken bu gerçeği akıllarından çıkarmamalarını özellikle istirham ediyorum.”

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ AK PARTİ VE MİLLETİN ADAMI ERDOĞAN’DADIR”

AK Parti’nin 16 yılda yaptıklarının, yeni dönemde yapacaklarının teminatı olduğunu kaydeden Tin, “İktidarımız ülkemiz için önemli hizmetlere imza atmış ve kazanımlar elde etmiştir. Bugüne kadar halkımız hizmetlerimizi takdir etmiş, her seçimde teveccühünü artırarak icraatımızı da onaylamıştır. Şimdi Türkiye için yeni bir dönem başlıyor. Türkiye'nin şahlanma vakti geldi. Vakit, Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonuna taşıma vaktidir. Daha yapacak çok işimiz var. İlk defa oy kullanacak gençlerimizin tamamının sandığa gitmelerini, ülkemize ve geleceğimize sahip çıkmalarını istiyorum. Oy vermek demek, ülkemizin geleceğine uzanan kutlu yürüyüşte sağlam bir adım atmak demektir. Ben vatandaşlarımızın sandık başına giderken, tekrar ifade ettiğim hususları göz önünde bulundurmalarını, vicdanlarının sesini dinlemelerini istiyorum. Bugün kadar verdiği her sözü tutan, halktan ve haktan yana çizgisinden taviz vermeyen AK Parti, yeni dönemde de ülkemizin geleceğine yön verecek kadrolara, iradeye ve birikime sahiptir. Türkiye’nin geleceği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti iktidarındadır” diye konuştu.