Tin: Türkiye büyüyecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Türkiye büyüyecek

Tin: Türkiye büyüyecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Nisan 2017 Pazartesi - 11:51Güncelleme: 10 Nisan 2017 Pazartesi - 11:51
Tin: Türkiye büyüyecek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, yeni sistemin ekonomik istikrarı ve sosyal istikrarı pozitif manada etkileyeceğini, Türkiye’yi daha da büyüteceğini savundu.

Çardak ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin vatandaşa, ülkeye ve ekonomiye çok büyük katkılar sunacağını belirten Şahin Tin, “Milletimiz 16 Nisan halk oylamasında vereceği ‘evet’ oylarıyla güçlü Türkiye’yi inşa edecek” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Anayasa değişikliğinde yer alan maddeleri Çardak’ta düzenlenen toplantılarda anlattı. İlçenin Gemiş, Çaltı, Beylerli, Hayriye ve Söğüt mahallelerine giden Tin, 16 Nisan halk oylamasından sonra yatırımların önünün daha da açılacağını söyledi.

Türkiye’nin içerde siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarını sağlayacağını, dışarıda güçlü bir ülke olacağını kaydeden Tin, “Kısacası 2023 hedeflerine çok daha hızlı ve güçlü ulaşacağız. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşunun 100. yılında dünyanın en büyük ülkelerinden birisi de Türkiye olacak. 16 Nisan tarihinde milletimizin vereceği evet oyları ile vatandaşımızı canından bezdiren bürokrasi sona erecek. Çünkü üst kademe yöneticileri Cumhurbaşkanı tarafından tek imza ile atanacak. Dolayısıyla kamu hizmeti verenler millete karşı sorumlu olacak. Bu nedenle kamu hizmetleri daha etkin ve hızlı sunulacak” dedi.

“REFAHTAN DAHA ÇOK PAY”

Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin oluşturduğu beş yıllık siyasi istikrar döneminde, insanların hayatına etki eden tüm alanlara yansıyacağını söyleYEN Tin; “Yeni sistem ekonomik istikrarı ve sosyal istikrarı pozitif manada etkileyecek. Ekonomik istikrar büyümeyi, büyüme istihdamı, istihdam refah seviyesini, huzur, güven, barış ve kardeşliği artıracak. Türkiye büyüyecek, 80 milyon vatandaşımız, güçlenen ekonomi dolayısıyla oluşan refahtan bireysel olarak daha fazla faydalanacak” diye konuştu.