Tin: Tek derdimiz Türkiye’yi büyütmek – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Tek derdimiz Türkiye’yi büyütmek

Tin: Tek derdimiz Türkiye’yi büyütmek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2018 Perşembe - 10:47Güncelleme: 24 Mayıs 2018 Perşembe - 10:47
Tin: Tek derdimiz Türkiye’yi büyütmek

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla bir araya geliyor. Mahalle iftarlarında vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Bizim tek derdimiz Türkiye’yi büyütmek ve ülkemizi yepyeni ufuklara daha güçlü bir şekilde taşımak” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Ramazan ayı nedeniyle mahallelerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Milletvekili Şahin Tin, mahallelerdeki iftar programlarında vatandaşları tek tek ziyaret ederek onlarla ilgileniyor, talep ve önerilerini dinliyor. İftar sonrası vatandaşlara hitap eden Milletvekili Şahin Tin; “Geleceğin Türkiye’si bugünden daha iyi ve daha güçlü olacak. Biz bütün gücümüzü ve enerjimizi bu yönde harcamaya devam ediyoruz. Sadece kendi dünyasıyla uğraşan içine kapanan bir yönetim anlayışından uzak tüm dünyada ki gelişmeleri yakından takip eden bir anlayışın hakim olması için efor sarf ediyoruz. Bizim tek derdimiz Türkiye’yi büyüterek, yepyeni ufuklara daha güçlü bir şekilde taşımaktır” dedi.

“24 HAZİRAN BİR DÖNÜM NOKTASI”

“Türkiye her alanda dünya da parmakla gösterilir bir konuma doğru hızla ilerliyor” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Elbette bunu istemeyen şer odakları ve onların maşaları boş durmayacak, durmuyorlar da. Onlarda ülkemizin ilerleyişini yavaşlatmak ya da durdurmak için ellerinden geleni yapıyorlar. 24 Haziran tarihi, ülkemiz açısından kurulacak olan yeni bir sistemin işlerliği bakımından bir dönüm noktasıdır. Bu nedenle ülkemizin gelecek asrına yönelik tercihini 24 Haziran tarihinde hep birlikte yapacağız. Ülkemize silah doğrultan son teröristi imha edene kadar bize durmak yok. Artık hiçbir şeytani örgüt bu ülke insanının ve analarımızın gözyaşını dökemeyecek, buna asla fırsat vermeyeceğiz ve bu anlamda kararlı bir şekilde sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“BİZİ ASLA DURDURAMAYACAKLAR”

Türkiye’nin tarihin en ağır saldırılarıyla karşı karşıya kaldığına işaret eden Milletvekili Şahin Tin; “Ülkemize her yerden saldırıyorlar. Terör belasını başımıza musallat ederek yıllarca bizi uğraştırdılar. Ülkemizi parçalamaya ve bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. En son 15 Temmuz darbe girişimine yeltendiler. Her yolu denediler. Ancak çok şükür milletimizin feraseti ve milli cesareti ülkemize çekilmek istenen tüm operasyonları bertaraf etti. Ellerinde son oynadıkları koz olan sadece ekonomi kozu kaldı. Tek dertleri ekonomimizi batırmak, bitirmek ve yok etmek. Olmadık vakitlerde, piyasaların bile kapalı olduğu saatlerde planlı bir girişimle ekonomimize saldırmaya devam ediyorlar. Özellikle son dönemde ekonomimize yönelik ağır bir saldırıyla karşı karşıyayız. Ancak Türkiye’ye tarihin en büyük ekonomi operasyonunu çekenler bilsinler ki, bizim çalışma performansımızı, çalışma gücümüzü, heyecanımızı ve büyüme hızımızı asla durduramayacaklar” dedi.