Tin: Cumhur İttifakı’na sahip çıkın – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Cumhur İttifakı’na sahip çıkın

Tin: Cumhur İttifakı’na sahip çıkın

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2018 Cuma - 16:21Güncelleme: 8 Haziran 2018 Cuma - 16:26
Tin: Cumhur İttifakı’na sahip çıkın

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Baklan’da vatandaşlarla bir araya geldi ve “Cumhur İttifakı’na sahip çıkın” çağrısını yaptı.

Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP Genel başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve İl Başkanı Cafer Birtürk’le birlikte Baklan’da iftara programına katılan katılan Milletvekili Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Boğaziçi, İcikli, Konak, Hadim, Kavaklar, Beyelli ve Çataloba mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.

Baklan Ovası’nın bereketinin AK Parti iktidarının destekleriyle katlandığını söyleyen Tin, “Hadim, Kavaklar, Gelinören, Süller, Kocaköy ve ilçe merkezinde yaptığımız arazi toplulaştırma çalışmaları sayesinde, artık emek kurtarmaz derecede küçülen tarım arazileri, tekrar verimli hale getirildi. Boğaziçi Barajı da yine tarımı daha da bereketlendirmek için yaptığımız yatırımlardandır” dedi.

Cumhur İttifakı’na sahip çıkılması çağrısı da yapan Tin, “Bizler Cumhur İttifakı’nı bu ülkenin geleceğini karartmak isteyenlere, emperyalist güçlere karşı kurduk. Vatan evlatlarını yönetimden uzaklaştırıp, ülkemiz üzerinde, coğrafyamız üzerinde ameliyat yapmak isteyenlere karşı kurduk. Cumhur İttifakı, her türlü istikbal kaygısı ve hırstan uzak, tamamen milli ve vatansever duyguların ürünüdür. Devletin bekası için vatan evlatlarının aynı çatı altında kenetlendiği, düşmana karşı çelik bir duvar ördüğü yapının adıdır Cumhur İttifakı. Özellikle halkımızdan sandığa giderken, zihinlerinde şöyle bir muhasebe yapmalarını rica ediyoruz. Dış güçler, emperyalistler ‘Cumhur İttifakı’nı neden istemiyor?’ diye kendilerine sorsunlar. Verecekleri cevap, doğru tercihi yapmalarını sağlayacaktır. Vatandaşlarımızdan Cumhur’un gerçek temsilcisi olan Cumhur İttifakı’na sahip çıkmalarını istiyor, milletin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini bekliyoruz. Milletimizin en doğru kararı vereceğine yürekten inanıyorum. Çünkü bu aziz millet böylesine önemli dönemlerde, en doğru kararı vermesini her zaman bilmiştir” diye konuştu.