Tin, Bakan Kurum’u ziyaret etti – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin, Bakan Kurum’u ziyaret etti

Tin, Bakan Kurum’u ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Temmuz 2018 Perşembe - 15:11Güncelleme: 26 Temmuz 2018 Perşembe - 15:11
Tin, Bakan Kurum’u ziyaret etti

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, yazdığı “Denizli’de 15 Temmuz Destanı” isimli kitabını hediye etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevine atanan Murat Kurum’u makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Şahin Tin; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u makamında ziyaret ederek tebriklerimizi iletip başarılar diledik. Ayrıca seçim bölgemizde ziyaretler esnasında karşılaştığımız bazı sorunları ve çözüm önerilerini paylaşma imkânı bulduk. Çevre Şehircilik Bakanlığımız her zaman yaptığı hizmetleriyle milletimizin yüzünü güldürmeye, beklentilere cevap olacak nitelikte icraatları hayata geçirmeye devam ediyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Bakanımızın gayretleriyle bu çalışmalar daha da hızlanarak sürecektir” dedi.

KİTAP HEDİYE ETTİ

Tin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaretinde, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Denizli’nin sergilediği tutumu anlatan “Denizli’de 15 Temmuz Destanı, Şükür Şafağı Gördük” isimli kitabını hediye etti.