Oymak: Fark yaratmak için yola çıktık – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Oymak: Fark yaratmak için yola çıktık

Oymak: Fark yaratmak için yola çıktık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2018 Cuma - 16:59Güncelleme: 4 Mayıs 2018 Cuma - 16:59
Oymak: Fark yaratmak için yola çıktık

AK Parti’nin hukukçu milletvekili aday adaylarından Hasan Oymak, ilçe gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri ile partililerle bir araya geliyor.

Mesleğini başkentte sürdüren ve Ankara’daki Denizlim Derneği’nin başkanlığını da yapan Hasan Oymak, aday adaylığı başvurusuyla birlikte Denizli’ye gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Oymak’a “#BugündeYarındaYayındayız” hashtagleri ile destek mesajları geliyor.

Gördüğü ilgiye teşekkür eden Oymak, “Denizlim’in güzel yürekli gençleri; Sizi tanımak, birlikte yol almak, aile olmak, bu hayatta en çok gurur duyduğum doğrularımdan biridir. Birlikte Denizli ve Türkiye’nin yarınlarına dair bir kişilik fark yaratmak için yola çıktık ve daha yapacak çok işimiz var. İyi ki varsınız” dedi.

HASAN OYMAK KİMDİR?

1971 Acıpayam-Darıveren doğumlu olan Av. Hasan Oymak, ilk ve orta öğrenimini Acıpayam’da tamamladıktan sonra, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Askerlik görevi sonrası Ankara Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Yüksek lisansını, Hacettepe Üniversitesi Kamu Hukuku Ana Bilim Dalı Bilişim Hukuku alanında tamamlamıştır. Türk Patent ve Marka Kurumu’na kayıtlı marka-patent vekilliği ve Adalet Bakanlığı’na kayıtlı arabuluculuk görevlerini yürüten Oymak, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu (AFDK) raportör üyesi ve Bedensel Engelliler Futbol Disiplin Kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

Evli ve bir kız çocuk babası olan Oymak, Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) yönetim ve Denetleme Kurulu üyelikleri, Fenerbahçeli Hukukçular Derneği Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. 2009 yılında Denizlim Derneği’ni arkadaşlarıyla birlikte kurarak, başkanlığını üstlendi.