Mutluluğa tanıklık için herkes oradaydı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Mutluluğa tanıklık için herkes oradaydı

Mutluluğa tanıklık için herkes oradaydı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ağustos 2017 Pazar - 00:06Güncelleme: 13 Ağustos 2017 Pazar - 00:06
Mutluluğa tanıklık için herkes oradaydı

Gençler mutluluğa yelken açtı, davetliler bu ana tanıklık edebilmek için Deda Düğün Salonu’na koştu. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kızı Makbule ile Cemile-Önder Utku çiftinin oğulları Onur yaşamlarını birleştirdi.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun kızı Makbule Devecioğlu’nun düğün töreni siyasetin önemli ismlerini bir araya getirdi. Deda Düğün Salonu’ndaki düğüne Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Sema Ramazanoğlu ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski milletvekilleri Mehmet Yüksel ve Osman Nuri Filiz, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe belediye başkanları, AK Partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun tanıklığında mutluluğa “evet” diyen Makbule ile Onur’un nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Evlilik cüzdanını ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci geline verdi