Kedi yavrusu Milletvekili Yıldız’ı esir aldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Kedi yavrusu Milletvekili Yıldız’ı esir...

Kedi yavrusu Milletvekili Yıldız’ı esir aldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2019 Pazartesi - 21:02Güncelleme: 9 Temmuz 2019 Salı - 15:14
Kedi yavrusu Milletvekili  Yıldız’ı esir aldı

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, dün akşam kedinin esiri oldu. Hastaneye ziyarete giden Yıldız, otomobilin altına giren kedi nedeniyle saatlerce bekledi. Tüm çabalara rağmen çıkarılamayınca da milletvekili aracını hastanenin önünde bırakmak zorunda kaldı.

AK Parti Milletvekili Ahmet Yıldız’ın başına gelenler “kedidir o” dedirtti. Yıldız, dün akşam Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne hasta ziyaretine gitti. Aracı, yataklı servisler girişinin önüne park edilen Milletvekili Yıldız, hastanın yattığı bölüme gitti.

Ziyaret sonrası geri dönüşünde milletvekilini bir sürpriz bekliyordu. Aracın altına bir kedi yavrusunun girdiği görüldü. Yıldız, kediyi çıkaramayınca devreye hastane personeli girdi. Ne var ki onların çabası da kediyi çıkarmaya yetmedi. Bunun üzerine 112 aranıp yardım istendi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan bir ekip hastaneye gönderildi. Ancak itfaiye ekibinin çabaları da yavru kediyi girdiği yerden çıkarmaya yetmedi.

Yaşananlar üzerine Milletvekili Ahmet Yıldız, aracını hastanenin önünde bırakıp gitmek zorunda kaldı. Yaşadıklarını da “Hastane önünde arabamızın altına saklanmış olan kedi yavrusunu kurtarma operasyonu 3,5 saat sürdü. Biz, doktorlar, hastabakıcılar, güvenlik, itfaiye nafile. Başaramadık. Yarın umudumuz tamirciler” sözleriyle aktardı.