Filiz: Zeybekci mola verdi, kimse sevinmesin – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Zeybekci mola verdi, kimse sevinmesin

Filiz: Zeybekci mola verdi, kimse sevinmesin

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Temmuz 2018 Salı - 16:09Güncelleme: 10 Temmuz 2018 Salı - 16:09
Filiz: Zeybekci mola verdi, kimse sevinmesin

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin yeni açıklanan kabinede yer almamasını “mola” olarak nitelendirdi ve buna kimsenin sevinmemesini istedi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı açıklamada, Denizli Belediye Başkanlığı, 3 dönem milletvekilliği ile 61, 62, 63 ve 65. hükümetlerde Ekonomi Bakanlığı yapan Nihat Zeybekci’nin Denizli için önemli bir değer olduğunu kaydetti.

Zeybekci’nin Denizli sevdalısı olduğunu belirten Filiz, “Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile birlikte Ekonomi Bakanlığı, Gümrük Bakanlığıyla birleştirilerek Ticaret Bakanlığı’na dönüştü. Zeybekci ‘de Türkiye Cumhuriyeti’nin son ekonomi bakanı olarak tarihe geçti. Makamlar gelip geçicidir. Sayın Nihat Zeybekci’nin Denizli’mize kattığı değerler, kazandırdığı projeler, yaptığı hizmetler bakidir. Beraber yürüdüğümüz bu kutlu yolda onun tabiriyle ‘Denizli hak ettiğini alacak’ dedi ve bugüne kadar aldı. Denizli bakanımız sayesinde hep bir adım önde oldu. Bizlere bu gururu yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Zeybekci’nin yeni kabine de olmayışını bir veda değil, yeni bir başlangıç olarak gördüğünü ifade eden Filiz, “Bu sebepten dolayı bakanımızı sevenler üzülmesin, bu bir ayrılık değildir. Bu kutlu davada verilen molaya sevinenler ise boşuna sevinmesin, çünkü Denizli ve Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci ayrılmaz bir bütündür. Zeybekci ile Denizli hep güçlü olmuştur. Ne bu sevda biter, ne de Denizli’miz için büyük bir şans olan Nihat Zeybekci sevgisi sona erer. Bu vesile ile yeni oluşan kabinenin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Rabbim yeni ve güçlü Türkiye’mizin yolunu açık etsin” dedi.