Filiz ve Başer’den Zeybekci’ye kutlama – D20Haber
18.04.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz ve Başer’den Zeybekci’ye kutlama

Filiz ve Başer’den Zeybekci’ye kutlama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Kasım 2018 Salı - 14:05Güncelleme: 27 Kasım 2018 Salı - 14:05
Filiz ve Başer’den Zeybekci’ye kutlama

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, İzmir Büyükşehir belediye Başkanlığına aday gösterilen Nihat Zeybekci’yi kutladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, yaptıkları açıklamayla bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak ilan edilen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekilliği ve Eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi kutladı.

FİLİZ: DENİZLİ’DEN SONRA SIRA İZMİR’DE

Zeybekci’nin Denizli’de belediyecilik konusundaki çalışmalarıyla Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Filiz, “Bu kutlu hizmet davasında şimdi sıra güzel, fakat ne yazık ki ihmal edilmiş İzmir’imizde. Anadolu’nun en güzel şehirlerinden biri olan ve hizmetin en güzelini hak ettiğine inandığımız İzmir'in geleceğini yeniden inşa etme adına en doğru tercih olduğuna yürekten inandığımız Sayın Zeybekci İzmir şehrimiz için büyük bir şanstır. ‘Denizli hak ettiğini alacak, Denizli Ege’nin vizyon şehri olacak’ diyen ve Denizli’yi hak ettiği konuma getiren, Denizli’mizi vizyon şehir yapan, hizmet destanları yazan, hayal denilen projelerin mimarı Sayın Nihat Zeybekci İzmir’imizi de ülkenin parlayan yıldızlarından biri yapmak için geliyor” ifadelerini kullandı.

BAŞER: HİZMET DESTANINI İZMİR’DE DE YAZACAKTIR

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de yaptığı açıklamayla İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Zeybekci’yi kutladı. “Denizli’de yazdığı hizmet destanını İzmir’de de yazacağına inanıyoruz” diyen Başer, şunları kaydetti:

“Millete, memlekete, hizmete adanmış bir ömür. Denizli’nin gururu, Denizli’nin mimarı, Ege’nin Efesi Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı partimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sayın bakanımızın çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun. Denizli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı ülkemizin vizyon kenti olmasında emeği geçen, yaptığı hizmetlerle partimizin ve Denizlimizin gurur kaynağı olan Nihat Zeybekci Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. İzmir’de AK Partili belediyecilik destanının Nihat Zeybekci Başkanımız ile yazılacağına inancımız tamdır. Kendisi Denizli’nin çok sevdiği bir isimdir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor yüce Allah’tan bu seçimlerde de alnının akıyla çıkmasını niyaz ediyorum.”