Filiz: Hizmette yarışacağımız parti yok – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Hizmette yarışacağımız parti yok

Filiz: Hizmette yarışacağımız parti yok

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 18:27Güncelleme: 20 Haziran 2018 Çarşamba - 23:09
Filiz: Hizmette yarışacağımız parti yok

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, hizmet konusunda kendileriyle yarışacak bir siyasi partinin olmadığını söyledi

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimleri’nin Türkiye’nin gelecek 100 yılını şekillendirecek bir milat olacağını, karşılarındaki ittifakla mücadele ederek 16 yıllık kazanımlara sahip çıkmaları gerektiğini ifade etti. "AK Parti'nin hikayesi Türkiye’nin hikayesidir. Partimizin hamurunu milletimiz yoğurdu, rotasını milletimiz çizdi" diyerek, şöyle devam etti"

"Kurulduğumuz günden bugüne yerli bir duruşun, milli bir siyasetin kavgasını verdik , bu yolda milletimizle beraber yürüdük. Milletimiz bize güvendi, biz güvenlerini boşa çıkarmadık.”

Filiz, 6’şar kişiden oluşan 50 tane takım kurduklarını ve sadece merkezde toplam 300 kişi ile her gün mahalle mahalle, ev ev dolaştıklarını ve hedeflerinin sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamak olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“17 ilçe de yüzlerce teşkilat mensubumuz mahalle mahalle geziyor, bir o kadar dava arkadaşlarımızda milletvekillerimiz ile birlikte dolaşıyor bunlar sadece merkezdekiler. 100 lerce araç ve yüzbinlerce broşür ile sahadayız. Her zaman ki gibi milletimizle yan yana omuz omuzayız. AK Parti’nin en büyük gücü milletiyle olan bağı ve elbette bunun bir parçası olan ülkesine yaptığı hizmetlerdir. Hizmet siyasetinde bizimle yarışabilecek hiçbir parti yoktur. Onlar yıkacaklarını anlata dursunlar, bizler yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı milletimize anlatıyoruz.

Başının okşanmasına hasret yetimlere, dili dualı analara, ailesinin helal lokmasını kazanan babalara, geleceğimizin umudu gençlere tek tek ulaşıyoruz ve diyoruz ki. Hizmetlerimizden memnun musunuz? Sizler için daha neler yapabiliriz? Onları dinliyoruz, projelerimize, hizmetlerimize onların söylemlerini baz olarak şekillendiriyoruz.

Milletimize hizmet yolculuğumuzda daha çok hastane, daha çok yol, daha çok okul, daha çok köprü, daha çok iş, daha çok hizmet için onların isteklerini dinliyoruz. Bunu yaparken de etnik ve mezhebine bakmadan, hangi partili olduğuna bakmadan tüm fertlerin kapılarını çalıyor, onların beklentilerini, varsa şikayetlerini dinliyor tek tek not alıyor ve çözüm için hemen çalışmalarımıza başlıyoruz. Çünkü millet efendi biz hadimiz. Türkiyeyi şahlandırdık. Bundan sonra da aynı tempo ile koşmaya devam edeceğiz. Davamız bu ülkeye, bu millete ve güzel Denizlimize hizmet davasıdır. Milli olmak , milli geliri artırmak, milletin iş ve aşını büyütmek demektir. Milletimizle birlikte yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var."