Filiz: Bayrak değişimini taze kan olarak görüyoruz – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Bayrak değişimini taze kan olarak...

Filiz: Bayrak değişimini taze kan olarak görüyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Ekim 2017 Çarşamba - 10:16Güncelleme: 4 Ekim 2017 Çarşamba - 10:16
Filiz: Bayrak değişimini taze kan olarak görüyoruz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, devam eden ilçe kongrelerinde yaşanan değişiklikleri “bayrak değişimi ve taze kan” olarak değerlendirdi.

AK Parti İl başkanı Necip Filiz, yaptığı açıklamada, ilçe kongreleri sürecinin devam ettiğini, kongreleri yapılan ilçelerden Honaz, Çivril ve Serinhisar’da yeni başkanların göreve geldiğini, diğer ilçeler Tavas, Kale, Acıpayam, Çameli ve Babadağ’da ise başkanların göreve devam ettiğini belirtti.

Kongreleri biten ve göreve başlayan ilçe başkanları ile önümüzdeki günlerde yapılacak kongrelerle göreve başlayacak ilçe başkanlarını hızlı bir çalışma temposunun beklediğini ifade eden Filiz, “AK Parti makam ve mevki partisi değildir, AK Parti millete hizmet partisidir. Biz bu düstur ile hareket ediyoruz ve partimizde yaşanan bayrak değişimlerini yeni ve taze kan olarak nitelendiriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde kongrelerimiz devam ediyor. Bizim ve arkadaşlarımızın önümüzdeki süreçte sorumlukları ağır ve oldukça önemli. İlçe başkanlarımın ve teşkilatlarının bu görevlerin üstesinden başarı ile geleceklerine inancım sonsuz. Ve görüyoruz ki seçilen arkadaşlarımız ‘bismillah’ diyerek, kongrenin hemen ertesi günü sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra vatandaşlarla istişarelere başlamışlardır” dedi.