Erdoğan’ın adaylarını açıklayacağı iller arasında Denizli’de var – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan’ın adaylarını açıklayacağı iller arasında Denizli’de...

Erdoğan’ın adaylarını açıklayacağı iller arasında Denizli’de var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2018 Perşembe - 21:22Güncelleme: 22 Kasım 2018 Perşembe - 21:22
Erdoğan’ın adaylarını açıklayacağı iller arasında Denizli’de var

AK Parti’de nefesler tutuldu, 24 Kasım Cumartesi günü bekleniyor. Nedeni ise aralarında Denizli’nin de bulunduğu çok sayıda ilin belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak olması.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için siyasi parti genel merkezlerinin ışıkları gece yarılarına kadar yanıyor. Fazla mesainin en fazla yapıldığı adres AK Parti. Zaman zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı toplantılarda, büyükşehirler için aday adayları değerlendirmelerinin önemli bir bölümü tamamlandı.

DENİZLİ 2 İSMİ BEKLİYOR

Kulislere sızan bilgilere göre, bugüne kadar olan çalışmalarda 40’a yakın ilin belediye başkan adayları belirlendi. Adayı belirlenen ve Cumartesi günü açıklanacağı koşulan iller arasında Denizli Büyükşehir’inde olduğu bildirildi. Adayın ise Osman Zolan olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Adayın belli olacağı metropol kentlerden İzmir de Denizli’yi yakından ilgilendiriyor. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin İzmir’den adaylığının da Cumartesi günü açıklanması bekleniyor.