Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıklığında nikah – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıklığında nikah

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıklığında nikah

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 14:59Güncelleme: 15 Aralık 2018 Cumartesi - 15:27
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tanıklığında nikah

AK Parti İzmir Büyükşehir belediye Başkanı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü’nün nikah töreni, devlet protokolünü Denizli’ye taşıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile bakanlar, nikah töreni için Denizli’ye geldi.

Nikah töreni Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım¸ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, milletvekilleri, il protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.

DÜNÜRLER KARŞILADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı nikah töreninin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ne gelişinde, Ayşen-Nihat Zeybekci ile Gülcan-Ergün Sertkan tarafından karşılandı. Kısa bir sohbetin ardından Erdoğan, nikahın yapılacağı salona geçti.

ZOLAN’IN KIYDIĞI NİKAHIN ŞAHİTLERİ DEVLET PROTOKOLÜ OLDU

Elif-Atilla Şükrü Zeybekci çiftinin nikahını Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yıldırım, bakanlar Soylu, Gül ve Pakdemirli yaptı.

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi İmamı Ali Sürücüoğlu'nun okuduğu Kur-an'ı Kerim tilavetiyle başlayan törende, Elif-Atilla Şükrü Zeybekci çiftinin nikahını Denizli Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan kıydı. Nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis Başkanı Yıldırım, bakanlar Soylu, Gül ve Pakdemirli yaptı.

EVLİLİK CÜZDANI GELİNE

Zolan’ın nikahı kıymasının ardından Erdoğan, genç çifte mutluluk diledi ve evlilik cüzdanını geline verdi.