Tin: Serinhisar TOKİ Konutları ihale ediliyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Serinhisar TOKİ Konutları ihale ediliyor

Tin: Serinhisar TOKİ Konutları ihale ediliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mayıs 2019 Salı - 15:09Güncelleme: 7 Mayıs 2019 Salı - 15:09
Tin: Serinhisar TOKİ Konutları ihale ediliyor

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, Serinhisar’da TOKİ tarafından yapılacak 148 konutun ihalesinin yarın (çarşamba) yapılacağını bildirdi.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamada, Serinhisar’da toplu konut yapımıyla ilgili girişimlerinin olumlu sonuçlandığını, uygun ödeme koşullarıyla yapılacak 148 konutun ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini belirtti.

KONUTLARDA FARKLI SEÇENEKLER

TOKİ ile Serinhisar’ın konut probleminin çözüme kavuşacağına inandığını kaydeden Tin, “Serinhisarlı hemşehrilerimiz için yapılacak olan konutlar iki grup halinde sunuluyor. Birinci grup, alt gelir düzeyine mensup vatandaşlarımız için yapılacak. Bu konutlar 2+1 olarak Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Peşin ödemesi başta olmak üzere aylık yapılacak olan ödemeler için de alt gelir grubuna mensup vatandaşlarımıza 3 ayrı seçenek sunuluyor. 180 ay, 216 ay ve 240 ay gibi vade alternatiflerinden kendilerine uygun olanını seçebilecekler. Böylelikle daha düşük taksitler halinde ödeme yapabilecekler. Standart grup konutlar için ise 3+1 olarak yine Z+3 kat şeklinde inşa edilecek. Vatandaşlarımız bu konutların ödeme koşullarını da yine üç alternatifli olarak 120 ay, 156 ay, 180 ay seçenekleri arasından tercih ederek kendileri belirleyecekler” dedi.

“PROJENİN TAKİPÇİSİYİM”

Konut projesini uzun zamandan beri takip ettiklerini dile getiren Tin, “Bilindiği gibi birçok ilçemizde konut projelerini hayata geçirdik. Artık vatandaşlarımız ilçelerimizde huzur ve konfor içinde modern konutlarda oturuyor. İnşallah bu proje hayata geçtiğinde Serinhisarlı hemşehrilerimiz de kendi konutlarında aynı keyif içinde yaşasınlar istiyoruz. Büyük bir heyecan ile takip ettiğimiz konut projesinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, projenin bitimine kadar yakından takip edeceğimizi özellikle vurgulamak istiyorum” diye konuştu.