Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ağustos 2017 Pazar - 22:16Güncelleme: 13 Ağustos 2017 Pazar - 22:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızının düğün törenine katılmak üzere Denizli’ye gelecek.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin kızı Fatma Zeybekci ile işadamı Sait Özkan’ın oğlu İbrahim Özkan, 19 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek düğün töreniyle yaşamlarını birleştirecek. Devletin zirvesinin konuk olacağı düğün için Anemon Otel ve Kayalar Düğün Salonu belirlendi.

Bu düğün törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılacak. Ayrıca TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım ve çok sayıda bakanın Denizli’ye gelmesi bekleniyor. Denizli’ye gelmesi beklenen bir başka isim de Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnehanov.

İL DANIŞMA KURULU’NU TOPLAYACAK

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, düğün nedeniyle geleceği Denizli’de İl Danışma Kurulu’nu da toplayacak. Gündemi 2019 seçimlerine dönük çalışmaların ve parti kongrelerinin oluşturacağı ifade ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’ye geliyor

AK PARTİ’DE HAZIRLIK TOPLANTISI

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli programıyla ilgili AK Parti’de alarm verilmiş durumda. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK İl Başkanı Necip Filiz, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda hazırlıklar ele alındı.