AK Partili kadınlardan ev ziyaretleri – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Partili kadınlardan ev ziyaretleri

AK Partili kadınlardan ev ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2018 Cuma - 17:07Güncelleme: 8 Haziran 2018 Cuma - 17:07
AK Partili kadınlardan ev ziyaretleri

AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ve ekibi, ev ziyaretleri gerçekleştirip, ihtiyaç sahiplerine yardım paketleri ulaştırıyor.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak ve ekibi, iftar vakti ve teravih namazı sonrası ev ziyaretlerinde bulunuyor. Gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere bırakan Dalbudak ve il kadın kollarının üyeleri, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek istiyor.

Hem ramazan programları yaptıklarını hem seçim çalışmaları yürüttüklerini kaydeden Dalbudak, “Yoğun bir çalışma dönemine girdik. Gece gündüz sahadayız. Kimi zaman iftar sofralarına konuk, kimi zaman çay sohbetine konuk olduk. Ama her birimiz gittiğimiz her evde güler yüzle karşılandık. 24 Haziran Türkiye'nin, çocuklarımızın ve yarınlarımızın mücadelesidir. Her gün mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. 2023 hedeflerimizi, Müslüman coğrafyasının Türkiye'ye olan umudunu anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını, başbakanımızın selamını iletiyoruz. Gönülleri fethederek, onları ikna etmeye çalışarak desteklerini dualarını bekliyoruz” dedi.

Her sabah saat 09.00’da toplanıp yapılan programa uygun çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Dalbudak, “Girmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Şehit ailelerimizi ve kimsesiz yavrularımızı her zamanki gibi ziyaret edip yalnız olmadıklarını hatırlattık. Acılarını, dertlerini, ihtiyaçlarını dinledik. Hasta ve yaşlılarımızı da ihmal etmedik. Sanayisinden tutun küçük esnafına kadar, öğrenci yurtlarından tutun evlere, ev sohbetlerine, hanımların günlerine varıncaya kadar gece gündüz gezmeye devam edeceğiz. Çok fedakarlık isteyen bir süreç. Özellikle kadınlarımız bu noktada elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizim alanımız kadın, aile ve çocuk. Bu noktada zaten kadını kazandığınızda toplumu kazanıyorsunuz. Bugün biz ailede bir kadını inandırırsak tüm aileyi inandırırız” diye konuştu.