AK Partili Büyükşehir aday adayı Subaşı, muhalefet adayı gibi konuştu – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Partili Büyükşehir aday adayı Subaşı,...

AK Partili Büyükşehir aday adayı Subaşı, muhalefet adayı gibi konuştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Kasım 2018 Çarşamba - 11:45Güncelleme: 21 Kasım 2018 Çarşamba - 11:46
AK Partili Büyükşehir aday adayı Subaşı, muhalefet adayı gibi konuştu

AK Partili Fatma Hanım Subaşı, aday adaylığını açıkladığı basın toplantısında muhalefet partili bir isim gibi konuştu. “Şehir planlaması yok, büyük binalar üstüme üstüme geliyor” diyen Subaşı, yaptığı ankette alt yapı sırasında kazılan yolların birinci problem olarak öne çıktığını söyledi.

AK Parti’den Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yapan Fatma Hanım subaşı, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Kendisini tanıtırken, fizik mühendisi olduğu, İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldığını, 11 yıl ABD’de kaldığını ve bekar olduğunu belirten Subaşı, AK Parti’de siyasete başladığını ve kadın kollarında çalıştığını ifade etti.

Siyaseti hiç anlamadığını ve yeni yeni öğrenmeye başladığını, yurt dışında edindiği deneyimlerini Denizli’ye taşımak amacıyla aday adayı olduğunu kaydeden Subaşı, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” sloganına, kadın ve çocuklara yönelik projeleri bulunduğunu, bunları ve diğer projelerini mülakatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlatacağını belirtti.

BİNALAR ÜSTÜME ÜSTÜME GELİYOR”

Özel araç kullanmadığını, gideceği yerlere yaya ve toplu taşıma araçlarıyla ulaştığını anlatan Subaşı, “Şehir planlaması yok. Yürürken yüksek binalar üstüme üstüme geliyor sanki. İyi bir ekiple ve halkımızla el ele vererek projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

“KENDİM ANKET YAPTIM”

Adaylık konusunda kendisine “erken oldu, meclis üyeliğiyle tecrübe kazansaydın” diyenlerin olduğunu, ancak çok çalışarak ve projeleriyle bunları aşacağını söyleyen Subaşı, “Kendim anket yaptım. Büyükşehir’de kadın başkan aday isteyip istemediklerini sordum, olumlu tepkiler aldım. Ankara da burayı 20 kişilik ekiple araştırıyor. O ekip halkın arasında dolaşıyor. Aday gösterileceğim diye düşünüyorum. Projelerimi sunacağım ve umutluyum. Denizli’ye bayan eli değmeli diye düşünüyorum” diye konuştu.

“BİRİNCİ PROBLEM YOLLAR”

Yaptığı ankette vatandaşlara ve çocuklara sorular yönelttiğini aktaran Subaşı, “Birinci problem olarak kazılan yollar çıktı. İkinci problem trafik. Sonra trafik lambalarının uzun süre yanması ve ‘aradığımızda sorunu çözecek muhatap bulamıyoruz’ yakınmaları. Çocuklar da kaldırımlarda düştüklerini söyledi” ifadelerini kullandı.