AK Parti’de ‘mazeret yok’ semineri – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti’de ‘mazeret yok’ semineri

AK Parti’de ‘mazeret yok’ semineri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Şubat 2018 Pazartesi - 14:02Güncelleme: 19 Şubat 2018 Pazartesi - 14:04
AK Parti’de ‘mazeret yok’ semineri

AK Parti Denizli İl Başkanlığı Ar-Ge Birimi’nce ilçe teşkilatlarına yönelik düzenlenen “Mazeret Yok” konulu seminer, hafta sonunda gerçekleştirildi.

Cumartesi 14:00 de Merkezefendi, 17:00’da Pamukkale ilçe teşkilatları akşam 20:00 de il binasında Gençlik Kolları İlçe ve Mahalle Başkanlarını Dr. Şaban Kızıldağ'ın ''Mazeret Yok'' adlı semineriyle buluşturdu. Seminerler Pazar günü Çivril, Baklan, Çal, Bekilli ilçe teşkilatları ile devam etti. İldeki seminerler kadar ilçelerdeki seminerlere de yoğun bir ilgi vardı.

Dr. Şaban Kızıldağ'ın konuşmacı olduğu Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’ndaki seminere Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Merkezefendi, Pamukkale, Baklan, Bekilli, Çal ve Çivril ilçe teşkilatlarının yöneticileri ile İl Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

“MAZERET SIKÇA BAŞVURULAN ALIŞKANLIK”

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, seminerin açılış konuşmasında, “İnsanların günlük yaşamda sık sık başvurduğu ve toplumsal bir alışkanlık halini alan mazeret, iş hayatımızı ve özel hayatlarımızı olumsuz etkiliyor. Çünkü mazeret bizim en önemli toplumsal yaralarımızdan biri. Bireysel meselelerde de toplumsal konularda da mazeret üretme konusunda son derece başarılıyız. Bu eğitimle birlikte hayatımızda durmadan tekrarlanan mazeretleri oyunun dışına çıkaracağız inşallah. Bugün alacağımız eğitimle mazeret yok inancıyla sizinde hareket edeceğinize inanıyorum” dedi.

“57 ÜLKE ALMANYA KADAR ÜRETMİYOR”

Filiz'in konuşmasının ardından Dr. Şaban Kızıldağ eğlenceli sunum eşliğinde seminer verdi. Kızıldağ, 6 akademisyenle 10 yıldır 57 ülkede çalışma yürüttüğünü, Türkiye'nin de aralarında olduğu 57 ülkenin 80 milyon nüfusa sahip Almanya'nın ürettiği katma değerin yarısını üretmediğini söyledi.

Hazreti Ali'nin "Mazeret, insanın kendisine söylediği en büyük yalandır" sözünü anımsatan Kızıldağ, “Bugüne kadar 2 milyon kişiye bu cümleyi tekrar ettirdim. Bugün de bu eğitim programlarının başlangıcında dünyayı dönüştürmeye talip olan siz sevgili arkadaşlarıma tekrar ettiriyorum. Üretmek, değişmek, gelişmek için kendim, ülkem, insanlık için, ölüm hariç hiçbir şey için mazeret yok” diye konuştu.