AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa etti – D20Haber
23.04.2024, Salı
15 °C / 33 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa...

AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2018 Salı - 12:56Güncelleme: 4 Aralık 2018 Salı - 12:56
AK Parti’de 4 ilçe başkanı istifa etti

AK Parti’nin 4 ilçe başkanı belediye başkanı ve belediye meclis üyeliğine aday adayı olmak üzere istifa etti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yaptığı açıklamada Bozkurt, Buldan, Çardak ve Tavas ilçe başkanlarının belediye başkanı ve belediye meclis üyeliğine aday adayı olabilmek için genel merkez tarafından talep edilen istifalarını sunduklarını bildirdi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından açıklanan seçim takviminin işlediğini ve bu bağlamda da İlçe Başkanı olan parti mensuplarının da yeni görevlere talip olmak adına mevcut görevlerinden ayrıldıklarını belirten Filiz, şöyle devam etti:

“2019 Mahalli Seçimlerinde AK Parti kadrolarında yer almak isteyen partililerin ve vatandaşların yoğun bir teveccühü ile karşılaştık. Genel merkezimizin takdiriyle 4 ilçe başkanımız görevlerinden ayrıldı. Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin İnamlık belediye başkanı ve belediye meclis üyeliğine aday olabilmek için başkanlıktan istifa ederek aday adayı oldular.

Genel Merkezimiz tarafından bir atama yapılıncaya kadar Bozkurt İlçe Başkanımız Ahmet Bayar’ın yerine vekaleten Kadir Cengiz, Buldan İlçe Başkanımız Hasan Çoşan’ın yerine vekaleten Naci Çomuk, Çardak İlçe Başkanımız Mehmet Pala’nın yerine vekaleten Mehmet Beşdağ ve Tavas İlçe Başkanımız Hüseyin inamlık’ın yerine vekaleten Hasan Hüseyin Büyüktarakçı görevlendirilmişlerdir."