AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale için temayüle gidiyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale için...

AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale için temayüle gidiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2017 Perşembe - 12:31Güncelleme: 21 Aralık 2017 Perşembe - 12:31
AK Parti Merkezefendi ve Pamukkale için temayüle gidiyor

AK Parti Denizli’de, ertelenen Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongreleri öncesinde başkan adaylarını belirlemek üzere “temayül yoklaması” yapılması kararı alındı. İl başkanları toplantısı için Ankara’ya giden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, tarihin genel merkez ile yapılacak temas sonrasında belirleneceğini belirtti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ertelenen Merkezefendi ve Pamukkale ilçe kongreleri ile ilgili son gelişmeleri D20HABER.COM’a değerlendirdi. Filiz, genel merkezin her iki ilçede başkan adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapılması kararı verdiğini söyledi. Filiz, temayül yoklamasında ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetimi, gençlik kolları yönetimi ve belediye meclisi üyelerini oy kullanacağını, her üyenin 3 isim tercih etme hakkı bulunduğunu ifade etti.

Filiz, temayül yoklaması tarihinin henüz belli olmadığını, Ankara’daki il başkanları toplantısında genel merkezde teşkilat yöneticileriyle görüşmeler yapacağını, buna göre bir tarih belirlenebileceğini, ertelenen kongrelerin de bu temayül yoklamasına göre şekilleneceğini sözlerine ekledi.

Daha önce AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’nin 24 Aralık, Pamukkale İlçe Kongresi’nin ise 30 Aralık’ta yapılacağı açıklanmıştı.