AK Parti İl Teşkilatı büyük kongreye 40 otobüsle gidecek – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti İl Teşkilatı büyük kongreye...

AK Parti İl Teşkilatı büyük kongreye 40 otobüsle gidecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:37Güncelleme: 15 Ağustos 2018 Çarşamba - 12:37
AK Parti İl Teşkilatı büyük kongreye 40 otobüsle gidecek

AK Parti’nin hafta sonunda yapılacak 6. olağan büyük kongresine Denizli İl Teşkilatı 40 otobüslük bir konvoyla gidecek. Kongre için özel kaşkollar da hazırlatıldı.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, düzenlediği basın toplantısında, 18 Ağustos Cumartesi günü yapılacak büyük kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu. Filiz, Denizli il ve ilçe teşkilatlarının 40 otobüslük bir konvoyla kongreye katılım göstereceğini söyledi.

24 Haziran Seçimleri sonrası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın “yuvam” dediği partisine geri döndüğünü kaydeden Filiz, “Altıncı olağan büyük kongre ile partimiz içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır” dedi.

Son dönemdeki ekonomik gelişmelere de değinen Filiz, “Alınan tedbirler ile dolar kurunda hızlı bir gerileme var. Merkez Bankası’nın aldığı tedbirlerle piyasaya nakit akışı sağlandı. Bankacılık sektörümüzün güçlü bir finans yapısı var. ABD’nin bodoslama başlattığı kur savaşını milletimizle birlikte bertaraf edeceğiz” diye konuştu.