Filiz: Eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz

Filiz: Eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Temmuz 2019 Pazartesi - 15:30Güncelleme: 29 Temmuz 2019 Pazartesi - 15:30
Filiz: Eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, seçimlerde ortaya çıkan tabloyu, eksiklerini ve hatalarını belirleyip, bir sonraki seçime bunları gidermiş olarak halkın karşısına çıkacaklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı dönüşü yaptığı açıklamada, AK Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı can kulağıyla dinlediklerini, söylediği her kelimenin herkese önemli mesajlar içerdiğini ifade etti.

“Bundan sonraki ilk seçimlere kadar her düzeyde kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Seçimlerde ortaya çıkan tabloyu da göz önünde bulundurarak teşkilatlarımızdan adaylarımıza kadar tüm eksiklerimizi, hatalarımızı tespit edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da konuşmasında ifade ettiği üzere, 4 yıl sonraki seçimlerde milletimizin karşısına kurulduğu günkü heyecanıyla bambaşka bir AK Parti olarak çıkacağız” diyen Filiz, şöyle devam etti:

“AK Parti'nin kuruluşundan beri bu davaya emek vermiş, maddi ve manevi katkı sağlamış, hasbi ve harbi şekilde koşturmuş her bir ismin bizde yeri başkadır. Seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuz bu kardeşlerimizi ihmal etmedik, bundan sonra da ihmal etmeyeceğiz. İl ve ilçe başkanlıklarımızın kapısı da gönlümüzün en güzel yeri de onlar için her zaman sonuna kadar açıktır. Teşkilatımıza ve teşkilat mensuplarımıza vefamız sonsuzdur. AK Partimize gönül verenleri kucaklamak boynumuzun borcudur.

Siyasette, partiler de insanla var olur, insanla yürür, insanla son bulur. AK Parti'ye gönül verenleri kucaklayacağız ki, bu kardeşlerimiz üzerinden toplumun kalan kısmına ulaşmak çok daha kolay, çok daha hızlı, çok daha etkili olacaktır. ‘Kapısını çalmadığımız hane, elini sıkmadığımız vatandaş, kalbine dokunmadığımız birey bizim değildir’ anlayışla vaktimizin büyük bir bölümünü bu hedefe ulaşmak için ayırmamız şarttır. Partimiz sırça köşklerde siyaset yapan, halka tepeden bakan, kendi çıkarından başka bir şey düşünmeyen, milletin derdiyle dertlenmeyen siyasetçilerin yeri değildir, hiçbir zaman da olmamıştır. Hiçbir an bir saniye bile sıkılmadan, acizlik getirmeden, öf bile demeden milletle birlikte olmak, millete hizmet etmek en önemli görevlerimizden biridir. Çalışacağız, daha çok çalışacağız, daha hasbi çalışacağız. AK Parti Denizli teşkilatlarımızda görevde olan, görev alan veya göreve talip olan her arkadaşımdaki bu heyecanı, bu şevki, bu kararlılığı Sayın Cumhurbaşkanımıza göstereceğiz. Seçimler bitti, yorulduk, duralım dinlenelim modunda olmayacağız.

AK Parti'miz dünyada hiçbir siyasi partide olmayan bir teşkilat ağına, ruhuna ve heyecanına sahip. Bugüne kadar elde ettiğimiz başarılarımızın gerisinde samimiyetimiz, gayretimiz, ülkemize ve milletimize olan muhabbetimiz olmuştur. Elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız da olmuştur. Önemli olan bunları tespit edip tamamlamak, düzeltmek ilk işimiz olacaktır.

Sağda solda birçok dedikodular var. Aramıza her daim fitne sokmak isteyenler, fitne çıkarmak isteyenler olmuştur, olacaktır. Bunlara teşkilatlarımız ve vatandaşlarımız itibar etmesin. Biz işimize bakacağız, hedeflerimize odaklanacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız.”