AK Parti İl Başkanı Filiz’e 2 ilçe teşkilatından ziyaret – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
9 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti İl Başkanı Filiz’e 2...

AK Parti İl Başkanı Filiz’e 2 ilçe teşkilatından ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Şubat 2018 Perşembe - 12:40Güncelleme: 15 Şubat 2018 Perşembe - 12:43
AK Parti İl Başkanı Filiz’e 2 ilçe teşkilatından ziyaret

AK Parti Pamukkale ve Merkezefendi İlçe Teşkilatı yönetim kurulları, il başkanı Necip Filiz’i ayrı ayrı ziyaret etti.

İlk ziyareti AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdi. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, yeni oluşturulan yönetim kurulu ile birlikte daha azimli ve gayretli çalışacaklarını, kapı kapı gezip partinin fikirlerini halka aktaracaklarını, 2019 ve 2023 çalışmalarına şimdiden başladıklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de Merkezefendi İlçe Başkan Başer ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri de Filiz’i ziyaret etti. Gökbel, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilatımızın tüm mensupları ile birlikte ele ele Denizli’mize hizmet edeceğiz. İnşallah Denizli’mizde daha güzel günleri hep birlikte inşa ederiz” dedi.

Filiz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Önümüzdeki günler çok daha güzel olacak. Birlik ve beraberlik içinde olmamız şart. Zaten bunun da olacağını biliyoruz. İnşallah büyük başarılara hep beraber katkı vereceğiz. Görevinizde başarılı olacağınıza kalpten inanıyorum” diye konuştu.