AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz: Muhtarların görevi çok önemli – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz:...

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz: Muhtarların görevi çok önemli

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Eylül 2018 Perşembe - 12:16Güncelleme: 6 Eylül 2018 Perşembe - 12:16
AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz: Muhtarların görevi çok önemli

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, muhtarların vatandaşlar ile kamu kurum ve kuruluşları arasındaki en önemli bağlardan olduğunu, bu görevi yerine getiren muhtarlara gerekli desteği verdiklerini söyledi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Fili, Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ile birlikte Değirmenönü, Karaman, Akkonak, Merkezefendi, Muratdede, Saraylar, Sevindik, Eskihisar, Bozburun, Zafer, Akçeşme, Gümüşçay, Şemikler ve Hacıeyüplü mahallelerini ve mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Seçimden seçime değil her zaman muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Filiz, “Her daim hizmet odaklı siyaset yapıyoruz. Mahallerimizde herhangi bir sorun, istek ve önerileri var mı her zaman dirsek teması halindeyiz. Vatandaşlarımızla aramızdaki en önemli bağlardan biri olan muhtarlarımız bizler için önemli” dedi.

Muhtarlık müessesesinin çok önemli olduğunu ifade eden Filiz, “Mahallelerde halkla devlet kurumları ve belediyeler arasında köprü olurlar. Hizmetlerin yerine ulaştırılması ve aksamaması için kendilerine çok görev düşüyor. Belediyelerimiz geçtiğimiz yıllarda çok güzel işlere imza attılar. Atmaya da devam ediyorlar. Ancak biliyoruz ki mahallelerimizde gözden kaçan, eksik kalan bazı hizmetler olabilir. Yaptığımız ziyaretlerle bazen bizzat vatandaşlarımızdan eksiklikleri, sorunları ve talepleri dinleyip bunlara çözüm buluyoruz. Vatandaşlarımızın yanı sıra bazen de muhtarlarımızla yaptığımız İstişarelerimiz neticesinde, yapılması gerekenleri ilgili yerlere iletiyoruz” dedi.

Filiz ve Başer, Merkezefendi Mahallesi’ne Büyükşehir Belediyesi’nin kazandırdığı sağlık ocağını da ziyaret edip vatandaşlarla görüştüler.