Adaylar açıklandı, Oymak’tan açıklama geldi – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Adaylar açıklandı, Oymak’tan açıklama geldi

Adaylar açıklandı, Oymak’tan açıklama geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ocak 2019 Pazar - 17:56Güncelleme: 6 Ocak 2019 Pazar - 17:56
Adaylar açıklandı, Oymak’tan açıklama geldi

AK Parti’den Pamukkale Belediyesi başkan adayı olan Avukat Hasan Oymak, adayların açıklanmasından sonra “bu kararın başımızın üzerinde yeri vardır” açıklamasında bulundu.

Açıklamasına “Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “bir şehri sevmek, aşka sebep aramaktır” sözleriyle başlayan Hasan Oymak, “Bu aşkla yola çıkıp, çocukluğumun en güzel anılarını yaşadığım Pamukkale ilçemize ibadet eder gibi hizmet etmeye talip oldum 31 Mart 2019 seçimleri için. Büyük aşklara, romanlara, şiirlere konu olabilen, adına şarkılar bestelenebilen ama en önemlisi şehrin güzelliği yüzlere tebessüm olarak yansıyan bir Pamukkale’yi hep birlikte inşa edebilmek için talip oldum” dedi.

“Bütün ülkeyi daha güzel hale getirmeye and içmiş olan Ak Parti takımının bir oyuncusu olarak ‘ben de varım’ diyebilmenin onurunu yaşadım bu süreçte” ifadelerine yer veren Oymak, sözlerine şunları ilave etti:

“Sayın genel başkanımız ve partimiz, Pamukkale ilçemizdeki bu hizmet yolculuğunu başka bir arkadaşımızla yürümeye karar vermiştir ve bu kararın başımızın üzerinde yeri vardır. Şimdi bize düşen, tevazu samimiyet ve gayretle hizmet edecek kadrolarımızın iş başına gelmesi için hep birlikte çalışmak ve yorgunluk göstermeksizin bu kutlu kadronun neferi olmaya devam etmektir. Bu vesile ile, şahsıma olan güven ve desteklerini bizzat ileten ve hissettiren, gönlü bizimle olan yüreği güzel tüm dostlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum.”